Darivanje obitelji s petero i više malodobne djece u Otočcu

0

Gradonačelnik Grada Otočca Goran Bukovac je povodom nadolazećih Božićnih blagdana donio odluku da se obiteljima s prebivalištem na područja Grada Otočca koja imaju petero i više malodobne djece dodijeli poklon bon.

Stoga se pozivaju sve obitelji s petero i više malodobne djece koja imaju prebivalište na područja Grada Otočca da se u periodu od 6. do 15. prosinca 2021. godine, telefonskim putem jave u Ured gradonačelnika Grada Otočca kako bi zbog epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom Covid-19, dogovorili termin dolaska i podnošenja Zahtjeva za ostvarivanje prava na poklon bon s priloženom dokumentacijom.

Zahtjevu je obavezno priložiti:
-osobne iskaznice roditelja ili uvjerenje o prebivalištu roditelja
-osobne iskaznice djece ili uvjerenja o prebivalištu djece
-kopije rodnih listova za djecu

O danu dodjele poklon bona, obitelji će biti naknadno obaviještene.

Zahtjev se podnosi osobno u Pisarnici Grada Otočca ili u Uredu gradonačelnika Grada Otočca. Prilikom ulaska u zgradu obavezno je poštivanje epidemioloških mjera – pravilno nošenje zaštitne maske za lice i dezinfekcija ruku te predočenje COVID potvrde (potvrda o cijepljenu ili potvrda da ste preboljeli Covid-19 ili Potvrda o testiranju koja dokazuje da je rezultat testa negativan i koja nije starija od 48 sati (72 sata za PCR testove).

L. O.