Temeljem napisa pojedinih lokalnih medija, zamolili smo dr. Milinovića za komentar objeda na njegov račun što mu ih je uputio Karlo Starčević na svojoj oglasnoj ploči. Milinović je izjavio „ Iz higijenskih razloga to se ne može komentirati, ali na nekoliko trenutaka se moram spustiti na razinu Karla Starčevića, te neka mi čitatelji ne zamjere. Prije nekoliko mjeseci dobio sam anonimno pismo iz Njemačke u kojem piše da je Karlo Starčević cinkao Hrvate u Njemačkoj i radio za UDBU, te sada zbog toga ima određenih psihičkih problema . Pisalo je također da se veselio atentatu na Tuđmana što kako se kaže u tom pismu može posvjedočiti desetak ljudi. Kažu da je rekao: „Tog gada (Tuđmana) treba ubiti.“ Takvu istinu sam uzeo sa određenom dozom sumnje, ali da ima zdravstvenih problema u to sam siguran.”
” Kako je nedavno govorio rukovodim mafijom u sadašnjem Ministarstvu financija koje želi uništiti njegovu Pivovaru. Prije toga svjedočili ste objedama da smo ja i gospodin Šeks organizirali krađu novca od nekoliko milijuna kuna iz njegove kuće. Jučer saznajem nove „istine“ da sam kao liječnik radio u ljekarni. Eto saznao sam da sam bio na specijalizaciji u Moskvi na račun HZZO, da dalje ne nabrajam. Znate ja sam liječnik i učinit ću sve kako bi pomogao Karlu Starčeviću. Njemu je očito potrebno hitno liječenje, ali se tome koliko vidim oštro odupire.”
“Dragi moj Karlo, pomoći ću ti svim svojim srcem ako ti je moje priznanje bitno, priznajem sve što si napisao i ne samo to, nego priznajem i sve ono što ćeš u budućnosti napisati, ako će moje priznanje rezultirati tvojim odlaskom u specijaliziranu ustanovu za takve bolesti, bit ću sretan. Ne trebaš se odupirati to je samo bolest kao i svaka druga. Kad se izliječiš bit ću sretan, kao što sam sretan kao liječnik kad se bilo tko riješi svoje bolesti. I na kraju sramno je prozivati ljude kao što je Šebalj, koji je sa 17 godina bio spreman poginuti za Hrvatsku, a bio je i ranjen ili prozivati potpredsjednika Utemeljitelja na Nacionalnoj razini da nije sudjelovao u procesu stvaranja HDZ-a.”
“Koliko vidim, tekst je mijenjan od orginalne jučerašnje verzije, što budi nadu u izlječenje Karla Starčevića”, kazao je Milinović.

L.O.