Darovi za Lovinačke robotiće

Unatoč epidemiji koja još traje mnoga djeca svojim radom i ponašanjem zaslužuju posebno poštovanje. U  tu kategoriju svakako treba ubrojiti Lovinačke robotiće. Ova djeca marljivo uče i rade, a tijekom godine koja je na izmaku sa svih natjecanja su se vraćala s nagradama i pohvalama.

Općina Lovinac nije ih izdvajala od ostale djece. Ipak…

Nastavak ispod oglasa

-Kako bismo ih dodatno motivirali, ali i nagradili za njihove dosadašnje rezultate pod božićnim borom u Kulturno-informativnog centra Lovinac „robotiće“ su čekali vrijedni pokloni. Uz pomoć nekoliko firmi i jedne fundacije skupili smo 11.000  kuna donacija. Pod borom je najveće oduševljenje robotića  izazvao dron i kamera s kojima će između ostalog, nadamo se, nastati odlični video uradci lovinačkog kraja. Ispod bora su našli i novu opremu za njihove robote kao što su ultrazvučni senzor, senzor za praćenje linija i senzor boje. Ovim putem se zahvaljujemo svim donatorima i obećajemo i dalje izvrsne rezultate, javljaju nam iz Općine Lovinac.

Ova skromna, ali vrijedna djeca prpošno su i s velikim uspjehom na većini državnih natjecanja u robotici iza sebe u plasmanu ostavljaju vršnjake iz daleko većih mjesta.

L.O.