Debakl jučerašnje tribine 15-tak sudionika uključujući i Karla Starčevića, zamjenicu i pročelnicu  vrlo je jasan pokazatelj da  Karlo Starčević nije uspio svojim lažima pobijediti istinu. Koliko nisko ide Karlo Starčević sa svojim pročelnicima govori i to da je u politikantske svrhe stavio i socijalno najugroženije, pa i udruge koje se bave humanitarnim radom. Još jednom ponavljamo, 4200 ljudi će na godišnjoj razini dobiti između 1000 i  5000 kuna ukoliko dvoje u obitelji radi i nemaju povlastice, a ako radi jedna osoba, to je na godišnjoj razini između 400 i 3000 kn.

Ivica Radošević podupro prijedlog i odlučio da ga iznese Anela Serdar-Pašalić

Ovaj prijedlog kojeg je predložio HDZ i odlično obrazložila Anela Serdar Pašalić, a kojeg je podržala i nezavisna vijećnica, podržao je i predsjednik Povjerenstva HDZ – a Ivica Radošević te je i osobno zamolio Serdar-Pašalić da ga iznese.

Koristi i za umirovljenike

Što se tiče 1058 umirovljenika i oni će dobiti između 300 i 500 kn na godišnjoj razini. Očito da to za Karla Starčevića, zamjenicu Kristinu Pršu i pročelnicu Ivanu Kaleb Asić ne znači ništa, odnosno za njih je to mizerija. Ljudima koji žive od mirovine to puno znači i svakako će poboljšati njihov budžet. Sve u svemu, sraman nastup Karla Starčevića, njegove zamjenice i pročelnice.

L.O.