Prema Zakonu o medijima članak 40. i 41. molim Vas da sljedeći tekst objavite u cijelosti:

Pretpostavljam da je tekst „Izdaje, laži i prevare Ivane Tomaš Devčić „ objavljen na portalu Lika online 22. Listopada 2015.g. tekst o meni, s obzirom da to nije moje ime. Ja se zovem Ivana Tomaš.

Meni je drago da server portala Lika online radi, s obzirom da je samo u ovoj godini na račun njegovog vlasnika isplaćeno 70 000 kn proračunskih sredstava Ličko-senjske županije. Šteta je samo što nosi pogrešno ime, jer bi bilo puno prigodnije da se zove „Gazda online“.

Nemam namjeru komentirati bljuvotine nedostojne bilo čijeg tzv. novinarskog pera. Na istom tom portalu se sutra umjesto mog imena može naći ime vaše majke, žene, sestre, prijateljice. Možda samo zato što će imati svoj stav i neće htjeti klimati glavom na sve što „gazda“ kaže.

Nakon preuzimanja dužnosti zamjenice župana u svibnju 2013.g. počela sam ostvarivati obećano. Otvorila sam vrata svima i zasukala rukave u nadi da ćemo krenuti zajedno prema boljitku svih žitelja i svih krajeva naše županije. Odlazila sam na brojna događanja, organizirala brojne sastanke, a nakon što sam dvije godine neprekidno i afirmativno radila na rješavanju nagomilanih dugova i problema, posebice na polju školstva, zdravstva, sporta i socijale, „gazda“ je odlučio da sad već radim previše i zatvorio mi vrata.

Pri tom je zaboravio da su me na lokalnim izborima ljudi izabrali imenom. S istim tim imenom idem i na ove izbore. Isti i još veći rad obećajem i dalje jer „gazdino“ jednoumlje nije okvir u kojem se nazire boljitak, već naprotiv potpuno potonuće ovih naših krajeva. Ovo srce Hrvatske zaslužuje puno bolje. Otvorimo se prema cijeloj Hrvatskoj i cijeloj Europi, jer smo prelijepi prostor prepun pametnih, odanih i vrijednih domoljuba koji zaslužuju puno više i bolje od ovoga s čim nas isti taj „gazda“ pokušava učiniti svojim „vjernim slugama“.

S poštovanjem,

Ivana Tomaš