Dijete teško ozlijeđeno u sudaru romobila i auta

Ilustracija

Unatrag 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, šest prometnih nesreća, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna dragovoljna predaja oružja.

U razdoblju od 1. listopada 2017. godine do 24. travnja 2018. godine u Metajni, nepoznati počinitelj provalio je u kuću 54-godišnje slovenske državljanke iz koje je ukrao televizor.
Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom dogodila se jučer u 17.40 sati u Novalji kada se 5-godišnjakinja iz Zagreba na romobilu izvezla iz dvorišta na ulicu i udarila u stražnji desni bočni dio osobnog automobila riječke registracijske oznake kojim je upravljao 37-godišnjak iz Novalje. Djetetu su u Općoj bolnici u Zadru okvalificirane teške tjelesne ozljede. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (3) i Korenice (2).

Nastavak ispod oglasa

Jučer je u Donjem Lapcu građanin dragovoljno predao 41 komad raznog streljiva i lovačku pušku koju je posjedovao bez dozvole.
Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PULS/L. O.