DJ Hardwell rasplesao Papayu

0

NOVALJA – Svjetska DJ zvijezda Hardwell rasplesao je tisuće gostiju u najboljem klubu Mediterana – novaljskoj Papayi. Oduševljeni gosti DJ MAG SUNRISE festivala tulumarili su do ranih jutarnjih sati a uz hitove Cobra i Spaceman zaplesali su i košarkaš Tomislav Zubčić, sportski trener Radovan Stošić, vaterpolist Marko Pavičić, ljepotica Adrijana Dejanović i brojni drugi.

Jedan od najtraženijih Dj-a svijeta u Hrvatsku se vratio nakon spektakularnog nastupa na Ultra Europe festivalu svojim obožavateljima priuštio još jedan nezaboravni ljetni provod koji će im zauvijek ostati u sjećanju.

Oglas

«Obožavam Hrvatsku, Publika je sinoć u Papayi bila ponovno nevjerojatna. Dočekati zoru i svitanje na ovom prekrasnom mjestu neponovljivo je iskustvo. Obećajem da ću se vratiti ponovno» – izjavio je Hardwell nakon nastupa u Papayi.

U dva dana DJ MAG SUNRISE festivala središnju festivalsku pozornicu uz Hardwella zagrijali su i mladi, talentirani DJ Kim Fai te DJ dvojac Roul and Doors. Ovaj jedinstveni festival nastavlja se i večeras kada veliku ljetnu pozornicu preuzimaju Maurizio Nari i Ronnie Milani. DJ duo Papayu će posjetiti po drugi put nakon prošlogodišnjeg nezaboravnog nastupa kada se za ples uz jedan od njihovih najpoznatijih ljetnih hitova- Kendo tražila karta više.

U ljetnoj ponudi novaljske ljepotice, koju sezonski posjeti više od 500.000 gostiju iz 80 zemalja svijeta, očekuju nas nastupi još brojnih svjetskih zvijezda poput Bingo Playersa, Michaela Calfana i brojnih drugih. Pravo osvježenje ove ljetne sezone je i Sonus Festival koji će se održati od 21. – 25. kolovoza.

Iz ovogodišnje bogate festivalske ponude Papaye izdvajamo:

02.08. Coocon Heroes s gostovanjem Sven Vatha i dr.
06.08. Justice
08.08. Bingo Players
14.08. Paul Kalkbrenner
21.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobosa, Loco Dice, Luciana i dr.

Sve informacije vezane uz klub Papaya i sezonu 2013. mogu se pronaći na web adresi www.papaya.com.hr.

L.O./SP