U Perušić Nova godina stiže na velikoj večernjoj fešti od 20 sati, opet na otvorenome

Perušić je niz godina propuštao organizirane dočeke Novih godina. Uglavnom zbog problema sa prikladnim prostorom. Lanjski doček 2019. dogodio se točno u podne. Gradski park bio je krcat, pjevalo se , plesalo, bilo je vatrometa, palio se oganj. Iz Pećinskog parka Grabovača i ove godine najavljuju veliko slavlje.

Tako se 31. prosinca u Perušiću opet organizira doček na otvorenom. Proslava će se održati u samom središtu Perušića s početkom u 20 sati. Za dobro raspoloženje pobrinuti će se  TS „Petica“, uz vatromet, kobasice, kuhano vino i druge specijalitete. Organizatori će, kao i uvijek, osigurati mnoštvo sadržaja za djecu. Bit će nekoliko atrakcija, među kojima se posebno ističu Drvo želja i dječji kutak.

Nastavak ispod oglasa

Zato ako vam se na zadnji dan u godini ne da više ništa spremati doma, dođite do Perušića te sebe i svoju ekipu počastite s nekom od delicija koje se tamo nude. Probat ćete sigurno nešto novo te ćete po tome i dočeku pod zvijezdama zapamtiti ovaj ispraćaj stare 2019. godine.

Kao i uvijek glavni pokrovitelj svečanosti su Općina Perušić i Turistička zajednica Općine Perušić, a za onaj posebni „štimung“ zadužena je ekipa Pećinskog parka Grabovača, Narodne knjižnice Općine Perušić i vrijedni djelatnici komunalnog poduzeća Perušić d.o.o. Dakle, na doček smo svi pozvani!

L.O.