Perušić je niz godina propuštao organizirane dočeke Novih godina. Uglavnom zbog problema sa prikladnim prostorom. Lanjski doček 2019. dogodio se točno u podne. Gradski park bio je krcat, pjevalo se , plesalo, bilo je vatrometa, palio se oganj. Iz Pećinskog parka Grabovača i ove godine najavljuju veliko slavlje.

Tako se 31. prosinca u Perušiću opet organizira doček na otvorenom. Proslava će se održati u samom središtu Perušića s početkom u 20 sati. Za dobro raspoloženje pobrinuti će se  TS „Petica“, uz vatromet, kobasice, kuhano vino i druge specijalitete. Organizatori će, kao i uvijek, osigurati mnoštvo sadržaja za djecu. Bit će nekoliko atrakcija, među kojima se posebno ističu Drvo želja i dječji kutak.

Zato ako vam se na zadnji dan u godini ne da više ništa spremati doma, dođite do Perušića te sebe i svoju ekipu počastite s nekom od delicija koje se tamo nude. Probat ćete sigurno nešto novo te ćete po tome i dočeku pod zvijezdama zapamtiti ovaj ispraćaj stare 2019. godine.

Kao i uvijek glavni pokrovitelj svečanosti su Općina Perušić i Turistička zajednica Općine Perušić, a za onaj posebni „štimung“ zadužena je ekipa Pećinskog parka Grabovača, Narodne knjižnice Općine Perušić i vrijedni djelatnici komunalnog poduzeća Perušić d.o.o. Dakle, na doček smo svi pozvani!

L.O.