Dodijeljena priznanja Grada Otočca i nagrade najboljim sportašima i klubovima

Na proslavi Dana Grada Otočca koja je održana 20. siječnja 2016. godine povodom blagdana svetog Fabijana i Sebastijana, zaštitnika Grada Otočca i Gacke doline u dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac upriličena je i svečanost dodjele javnih priznanja Grada Otočca. Nagrade Grada Otočca uručili su gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac i predsjednik GV Slaven Prpić.
Plakete Grada Otočca dodijeljene su prim. dr. Ivanu Kirinu, magistru Tomislavu Madžaru, medalja Grada Otočca dodijeljena je Amaterskom kazalištu „Arupium“ iz Otočca, plaketom Milan Orešković – Pan, medaljom Aero klub „Krila Gacke“, medaljom Tomislav Jergović – Safari.
U ime nagrađenih zahvalio je dobitnik plakete Grada Otočca Tomislav Madržar.
Bila je to prigoda da na svečanoj sjednici GV Grada Otočca Zajednica sportskih udruga Grada Otočca nagradi najbolje sportaše i sportske klubove u 2015. godini. Tko je Željko Odorčić najbolji sportaš Grada Otočca u 2015. godini, najbolja sportašica je Matea Dujmović iz TKD „Otočac“, sportska nada 2015. godinu u muškoj konkurenciji je Borna Tomaić iz NK „Otočac“, sportska nada za 2015. godinu u ženskoj konkurenciji je Klara Kostelac iz ŽKK „Otočac“, najbolji sportski klub je TKD „Gacka“ Otočac. Nagrade su najboljima uručili predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Otočca Nikola Pemper i gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac.
Dražen Prša