Dodjela Božićnica socijalno ugroženima

Grad Gospić je i ove godine donio Odluku o dodjeli jednokratne novčane pomoći povodom božićnih blagdana socijalno ugroženim građanima koja će ove godine iznositi 300 kn po osobi. Isplata Božićnica započet će 29. studenoga 2021. godine i trajat će do 3. prosinca 2021. godine svakim radnim danom od 09 do 13 sati u Gradskoj upravi Grada Gospića na adresi Budačka 55.

Isplate će se obavljati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i na otvorenom prostoru u krugu zgrade Grada Gospića te korisnicima nisu potrebne Covid potvrde. Zahtjev za isplatu jednokratne novčane pomoći povodom božićnih blagdana socijalno ugroženim građanima bit će objavljen na web stranici Grada Gospića, a može se preuzeti i u papirnatom obliku pri podnošenju zahtjeva u Gradu Gospiću na adresi Budačka 55.

Nastavak ispod oglasa

Uz popunjeni obrazac Zahtjeva podnositelj je dužan priložiti svu potrebnu dokumentaciju koja je navedena u Odluci o dodjeli jednokratne novčane pomoći povodom božićnih blagdana socijalno ugroženim građanima.

Za osobe koje su nepokretne i/ili nemoćne i koje zadovoljavaju sve navedene uvjete, Božićnica će biti dostavljena u njihove domove temeljem prijave Gradu Gospiću, Gradskom upravnom odjelu za samoupravu i upravu osobno ili na broj telefona 053/572-082. Prijava mora sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime nepokretne i/ili nemoćne osobe, adresu stanovanja, kontakt broj telefona/mobitela.

L. O.