Dok se gradonačelnik bavi Vučićem-Gospić i naselja paralizirani

Dok se gradonačelnik bavi Vučićem-Gospić i naselja paralizirani

Od Zimskog stožera još niti glasa, a gradonačelnik vodi rasprave oko  prosvjeda po Zagrebu

Nastavak ispod oglasa

Novi obilni snijeg koji je počeo padati još u sinoćnjim satima ponovno je zatrpao Gospić koji je novim oborinama ostao okovan pa ga je tako u jutarnjim satima izmjereno preko 50 centimetara.

Da je sigurno bilo vruće na telefonima prema Zimskoj službi govori podatak da su neki došli i prema nama moleći da provjerimo kada grad misli obići pojedina naselja kako bi ljudi mogli doći na svoja radna mjesta i do centra grada.

Gradonačelnik zaokupljen prosvjedima po Zagrebu

Na žalost, gradonačelnik ima puno „važnijih“ obveza nego oko brige o gradu pa je tako na stranicama HSP-a osvanuo njegov proziv protiv dolaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučica u Zagreb. Rekli bi nadasve smiješno da ne dolazi iz usta čovjeka koji je s druge strane još jučer obilazio pravoslavna sela obećavajući brda i doline, ne bi li pridobio naklonost i glasove građana  srpske nacionalnosti. I dok se on bavi (nacionalnom) politikom, barem po portalima svoje stranke koja po svim nacionalnim anketama gotovo da više i ne postoji, Grad Gospić prolazi teško razdoblje svoje novije povijesti. Tako ga je po novim službenim saznanjima zadesila i nezaposlenost sa ispostavama od gotovo 30 posto. Naravno nije ni to previše zasmetalo gradonačelnika koji se zaokupio vođenjem, recimo to tako, nacionalne stranke.

I dok gradonačelnika nema, da se Stožer zimske službe nije oglasio oko mogući novih padalina nije ništa novo, pa je tako izostalo i upozorenje građanima oko sigurnosti na području grada i prometa na cestama pa preostaje jedino reći:

„Dragi građani, prepušteni ste sami sebi”!!!

L.O.