Ovih dana uredništvo portala Indirektno došlo je u posjed sramotnog maila iz kojeg je vidljivo da anonimni tekstovi koje ste bili u prilici čitati na pojedinim portalima u kojima se blate pojedinci zapravo piše – otočki gradonačelnik Stjepan Kostelac koji je trenutno u redovima MOST-a.

Naime, gradonačelnik Grada Otočca Stjepan Kostelac na Valentinovo je sa svog službenog maila stjepan.kostelac@otocac.hr pojedinim novinarima poslao tekst u kojem se predstavlja kao “zaposlenici DZ Otočca”.

Kako se vidi iz maila, Gradonačelnik je isti tekst poslao na mail TV Loki 14. veljače 2017.  dok je originalni tekst poslao Željku Popoviću ( portalu slobodnalika) još 05. svibnja 2016. godine koji je tekst “zabrinutih djelatnika” tada i objavio:

Gradonačelnik se predstavlja kao grupa djelatnika DZ Otočac i u anonimno pismu blati sadašnjeg ravnatelja Doma zdravlja koji je ujedno i predsjednik GO HDZ Otočac i član Središnjeg odbora HDZ-a Republike Hrvatske dr.sc. Branislava Šutića kao i bivšeg ravnatelja DZ dr. Ivicu Miletića uglednog stomatologa koji je dao velik doprinos u financijskoj stabilizaciji i napretku DZ Otočac. Što je najgore gradonačelnik nedužne djelatnike koji samo rade svoj posao uvlači u svoje prljave rabote potpisujući se u njihovo ime .

Tekst koji je poslao gradonačelnik u mailu prenosimo u cijelosti:

JELI BRANISLAV ŠTIĆ  GROBAR DOMA  ZDRAVLJA U OTOČCU.
Nazivaju ga beogradski doktor, dezerter,  prometni ubica i grobar mnogih ustanova kojima je bio ravnatelj.O njegovim lažima kao sposobnog ravnatelja najbolje govore  podaci usvojeni na zadnjoj županijskoj skupštini Ličko senjske županije. Prilažemo mišljenje koje svjedoči o 4,5 miliona gubitaka u Domu zdravlja koje su  beogradski doktori Branislav Šutić i Vlatka Ružić skupa sa bivšim ravnateljem dr. Ivicom Miletićem uspjeli napraviti te doveli u pitanje opstanak Doma zdravlja u Otočcu.
Zabrinuti djelatnici Doma zdravlja OTOČAC
Epilog ove priče mogao bi kako se čini završiti na sudu jer će kako doznajemo i Dom zdravlja i njegovi djelatnici tužiti gradonačelnika za lažno predstavljanje i klevetu.
Indirektno.com