Dokumentarni film Papaye za svjetsku ekskluzivu

Novalja – Najbolji klub Mediterana na otvorenom, novaljska Papaya predstavila je dokumentarni film PAPAYA MAKE SOME NOISE. Brojne svjetske glazbene zvijezde poput Axwella, Armin Van Buurena i Carl Coxa gostujući u ovom jedinstvenom filmu promoviraju Papayu i Hrvatsku kao poželjnu turističku destinaciju koja osim prekrasnih plaža i čistog mora gostima nudi i vrhunski glazbeni sadržaj. Kroz film je vidljiv planski rad kreiranja Zrća i otoka Paga kao destinacije koja je danas prepoznata diljem svijeta, od europskih zemalja do dalekog Brazila. Papayu po sezoni posjeti više od 500.000 gostiju iz 80 zemalja svijeta, a Novalja ostvari više od milijun noćenja.

Film nas u sat vremena vodi od samih početaka osnivanja kluba do prošlogodišnje sezone koja je srušila sve rekorde posjećenosti kluba. Zanimljivi sugovornici i prekrasni video materijali filmu daju dinamiku, a razmišljanja DJ zvijezda i njihovo viđenje kluba govore o tome kako je Papaya zaista destinacija koja nudi više i u koju se vraćamo s radošću i veseljem iz godine u godinu. Film je sniman na otoku Pagu, klubu Papaya, a u njemu uz glazbenike gostuju i renomirani domaći i svjetski novinari poput Deana Sinovčića ili pak urednik DJ MAG-a Heath Holmes.

Dokumentarni film PAPAYA MAKE SOME NOISE najbolja je uvertira u dvanesetu sezonu kluba i ljeto koje je pred nama. Papaya je ove godine otvorena najranije u povijesti, a time će produžit ljetnu sezonu 2013. za nekoliko tjedana, pa će trajati više od 110 sunčanih dana. Već ovog vrućeg vikenda, počevši s petkom, 21. lipnja očekuje nas Electro Beach World Tour predvođen DJ-ima kao što je Otto Knows, a na radost brojnih gostiju tog se dana otvara i glavna festivalska pozornica Papaye na kojoj nas kroz ljeto očekuju brojna glazbena i vizualna iznenađenja.

U jučerašnjoj premijeri uživali su i glazbeni producenti Boris Đurđević i Darko Juranović, grupa Connect, manekenka Adrijana Dejanović, TV urednica Martina Podgorski, hokejaš Medveščaka Domen Vedlin sa suprugom Renatom, košarkaš Tomislav Zubčić, odbojkašica Vesna Jelić, modni znalac Neven Ciganović i mnogi drugi. 

Iz ovogodišnje bogate festivalske ponude Papaye izdvajamo:

27.06. Countdown to Ultra party s Dyro

03.07. Hideout Festival s gostovanjima Marco Corola, Loco Dice, Chase & Status, Jamie Jones…

10.07. Fresh Island Festival s gostovanjima Snoop Dogg-a, Iggy Azalea i A$AP Rocky-a i dr.

15.07. Papaya Day & Night festival s gostovanjima Nicky Romero, Dannic, Thomas Gold, Basto…

24.07. Beach Odyssey s gostovanjima W&W, Arty, Orjan Nilsen, Omnia i dr.

30.07. DJ Mag Sunrise Festival s gostovanjima Hardwell-a, Nari & Milani i dr.

02.08. Coocon Heroes s gostovanjem Sven Vatha i dr.

06.08. Justice

08.08. Bingo Players

14.08. Paul Kalkbrenner

22.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler i dr.

T.D./L.O.