Dolijao Gospićanin koji je upućivao lažne uzbune policiji

Ilustracija

Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je unatrag 24 sata jedno kazneno djelo i sedam prometnih nesreća.

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom iz Gospića zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo lažne uzbune. Sumnjiči se da je 5. ožujka 2018. godine u 23 sata nazvao policijsku postaju i lažno iskazao potrebu za izlaskom hitne medicinske pomoći i policijskih službenika. Osim globe morat će platiti i izlazak hitne na teren.

Nastavak ispod oglasa

Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenim osobama, a dogodila se jučer u 18.20 sati na dionici državne ceste broj 25, predio Takalice, Grad Gospić, kada je 34-godišnjak iz Rijeke upravljajući motociklom riječke registracijske oznake, iz smjera Gospića u smjeru Karlobaga, zbog neprilagođene brzine kretanja, prešao na traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera i udario u osobni automobil gospićke registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 20-godišnjakinja iz Gospića. Vozač motocikla je teško ozlijeđen, dok su vozačica i tri putnice iz osobnog automobila lakše ozlijeđene.

PULS/L. O.