Dolijao lopov koji je na području Lovinca provalio u osam kuća!

Ilustracija

Unatoč pojačanim aktivnostima i nadzorima policije zadnje izvješće Policijske uprave ličko-senjske svjedoči o relativno mirnom vikendu.

Od 19.  do 22. siječnja 2018. godine evidentirano je jedno kazneno djelo i dvije prometne nesreće.

Nastavak ispod oglasa

Tako su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom iz Gračaca, zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe. Majstor se sumnjiči da je u razdoblju od kolovoza 2016. godine do 14. siječnja 2018. godine na području Općine Lovinac (Ričice, Štikada, Ličko Cerje) provalio u osam (8) obiteljskih kuća iz kojih je krao sve, od alata, alkoholna pića do konzervi.

U razdoblju od 14. do 19. siječnja 2018. godine u Novalji je  nepoznati lopov provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 56-godišnjaka, iz koje je otuđio televizor.

Već smo javljali kako se u  petak, 19. siječnja u 18 sati na autocesti A-1, u smjeru Zagreba, u visini mjesta Brlog, dogodila se prometna nesreća kada je 55-godišnjak iz Selca, upravljajući osobnim automobilom zagrebačke registracijske oznake, iz za sada neutvrđenih razloga, sletio van kolnika udesno, prednjom stranom automobila udario u zemljano uzvišenje uslijed čega je došlo do višestrukog prevrtanja i zaustavio se na krovu. Vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u KBC Rijeka.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno 36 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 8 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najpijaniji je bio vozač evidentiran u Novalji sa izmjerenih 2.36 g/kg alkohola u krvi.

PULS/L. O.