Kandidati Domovinskog pokreta Miroslava Škore danas su obišli Gospić i Otočac. Na najvećem gospićkom Trgu Stjepana Radića nositelj liste za IX. Izbornu jedinicu Hrvoje Zekanović sa  kolegicama i kolegama družio se građanima, odgovaralo se na brojna pitanja, dijelili promo-materijali. U ime domaćina novinarima se obratila dr. Mirjana Vrkljan Radošević, ugledna gospićka liječnica i 7. na kandidacijskoj listi u IX. Izbornoj jedinici.

-Nadam se i očekujem da su građani sazreli i da napokon vide da politika koja se vodi 20 i više godina ne vodi  nikamo. Svima nam treba promjena i to korijenita promjena u svim segmentima društva. Mi ćemo se zalagati za temeljite reforme. Reforme će se dogoditi na svim poljima, u zdravstvu, a posebno u pravosuđu za koje smo uvjereni da je najveći problem u Hrvatskoj. Kada bi pravosuđe dobro radilo, onda bi i svi drugi segmenti našega društva bili u redu, zaključila je dr. Mirjana Vrkljan Radošević.

Članovi Domovinskog pokreta potom su se zaputili na Gradsku tržnicu Gospić gdje su se družili s građanima i odgovarali na brojna pitanja.

M.S./L.O.