Otvoren 2. Memorijalni malonogometni turnir “Heroji Domovinskog rata” u Sv. Jurju

U organizaciji Grada Senja, Turističke zajednice Grada Senja i Nogometnog saveza Ličko-senjske županije, a uz potporu Mjesnog odbora Sveti Juraj sinoć je, u sklopu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, otvoren 2. Memorijalni malonogometni turnir “Heroji Domovinskog rata”. Turnir je otvorio gradonačelnik grada Senja Sanjin Rukavina koji je kazao kako je turnir prigoda u kojoj se sjećamo svih naših heroja – junaka koji su nas zadužili svojom nesebičnom žrtvom: vlastitim životima u vihoru ratnih godina, a danas im odajemo počast poštenom i srčanom igrom na sportskom terenu u duhu zajedništva, poštivanja i tolerancije.

U zabavi, sportskom duhu i počasnoj noti svoje su snage odmjerili ekipa „Škorpioni“ vs. „St. George, rezultatom 1:1 te ekipa „HDZ Senj“ vs. „Pedalarosi“ s 1:5. Danas nas čeka uzbudljiv raspored odigravanja utakmica prema kojem će se sedam uigranih ekipa s područja Sv. Jurja, Senja i Novog Vinodolskog natjecati u skupinama prema izvučenom ždrijebu. Završnica je u subotu (04.08.) uz svečano proglašenje pobjednika i dodjelu nagrada te veliku zabavu uz klapu Intrade.
U grupi A igraju Geo Marin, VIA Senj, Pedalarosi i HDZ Senj, dok je grupa B pripala Škorpionima, Franku i prijateljima te St. Georgu.

Nastavak ispod oglasa

RASPORED UTAKMICA ZA  02.08. (ČETVRTAK):

21:00 –„ Franko i prijatelji“ – „St.George2
21:50 – „Geo Marin“ – „HDZ Senj“
22:30 –„VIA Senj“ – „Pedalarosi“
23:20 – „Franko i prijatelji“ – „Škorpioni“
00:00 – „Geo Marin“ – „VIA Senj“

L. Petrovčić