Zamjenica župana Ličko senjskog Ivana Tomaš danas je u prigodi  blagdana Uskrsa posjetila Dom za starije i nemoćne osobe u Otočcu.

Bila je to prigoda da ravnateljici Doma za starije i nemoćne Ivani Krpan uruči donaciju „Rotary kluba“ čija je vrijednost oko 5.000 kuna.

ivanatomas_prsa_18042014LO„I ove godine u prigodi blagdana Uskrsa došli smo vas posjetiti i zaželjeti vam puno zdravlja i sreće u životu. Pozdravljam vas u ime Županije Ličko senjske, „Rotary kluba“ i tvrtke „Kvantum“. Donaciju koju sam vam donijela plod je suradnje Ličko senjske županije i Rotary kluba, kluba koji okuplja ljude koji imaju uspješne biznise i koji su se okupili na način da odvajaju dio sredstava za pomoć onima kojima je pomoć potrebna. U “Rotary klubu“ su i vlasnici raznih tvrtki a među njima je i tvrtka „Kvantum“, vlasnika Marijana Bulata koja se bavi proizvodnjom i prodajom medicinske opreme. Vrijednost donacije je oko 5.000 kuna koja sadrži raznu medicinsku opremu i pomagala, za što se nadam da će vam biti od velike koristi. Ove godine u posjetu vam nismo došli sa čokoladama, kolačima i jajima već sa ovom donacijom za što vjerujem da će vam biti od veće koristi kroz jedan duži period. Želim vam puno zdravlja, lijepih trenutaka u životu, te sretne i blagoslovljene uskrsne praznike da ih provedete u zdravlju, miru, blagostanju“ – kazala je zamjenica župana Ličko senjskog Ivana Tomaš.

Ravnateljica Doma za starije i nemoćne Ivana Krpan zahvalila je dožupanici Ivani Tomaš na posjeti,  kazavši da ova posjeta kao i svake godine razveseli i unese radost među korisnike Doma za starije i nemoćne osobe.

Dražen Prša