Nastavlja se stručno ekipiranje i usavršavanje djelatnika Opće bolnice Gospić. Tako je  dr.Ivan Sesar jučer postao subspecijalista kardiologije. Osim ovog uglednog specijaliste svoju radost s javnošću željela je podijeliti i ravnateljica bolnice mr. Sandra Čubelić.

-Opća bolnica Gospić tijekom svojeg razvoja svaki dan napreduje  korak dalje stručno i organizacijski. Zato s ponosom objavljujemo da je naš kolega dr.Ivan Sesar postao subspecijalista kardiologije. Radi se o liječniku koji je tijekom svojih 33 godine radnog staza pregledao i izliječio veliki broj pacijenata, a unazad 15- ak godina se intenzivnije bavi kardiologijom, uz svakodnevni posao općeg interniste.

Hrvatsko kardiološko društvo je prepoznalo dugogodišnji rad i trud dr. Sesara i imenovalo ga kardiologom uz suglasnost Ministra zdravstva prof. dr.sc. Milana Kujundžića. Dr. Ivan Sesar je prvi i jedini subspecijslista u Općoj bolnici Gospić!

Želim napomenuti da su još neki kolege krenuli tim smjerom, što me posebno veseli, ističe  ravnateljica Opće bolnice Gospić mr. Sandra Čubelić, dr. med. 

M.S.