Dr. Milinović: “Svi smo pozvani da živimo život bez bilo kakvog nasilja“!

Svake godine Ličko-senjska županija  i Grad Gospić u suradnji s Policijskom upravom Ličko-senjskom, Centrom za socijalnu skrb Gospić i Hrvatskim Crvenim križem, Gradskim društvom Crvenog križa Gospić  organiziraju informativni štand u cilju obilježavanja „Dana borbe protiv nasilja nad ženama“.

Danas je info-štand bio postavljen ispred Gradske tržnice Gospić kako bi se u razgovoru s građanima i dijeljenjem promidžbenog materijala još jednom javnosti poslala  poruka o nultom stupnju tolerancije nasilja nad ženama i potrebe senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici. Govoreći o nasilju nad ženama župan ličko-senjski dr. Darko Milinović istaknuo je potrebu da se o tim problemima javno govori i spriječi takvo ponašanje.

Nastavak ispod oglasa

-Ne smije se šutjeti već odmah prijaviti policiji svaki oblik nasilja nad ženama. Svi na to moramo biti fokusirani i u tome smislu formirati naše društvo. Žene drže „tri kantuna“ naših domova, uključene su u sve pore života. Zato još jednom napominjem da se ovakve stvari ne smiju događati jer smo svi mi pozvani da na svaki način pomognemo kako bi se živio život bez bilo kakvog nasilja, a posebice nad ženama, zaključio je dr- Milinović.

L.O./N. M.