Dosta se osoba pokušava u zadnje vrijema promovirati kao moralne vertikale pa tako i nekada ugledna gospićka stomatologinja dr. Nada Alić. Žena koja ima dosta iskustva iza sebe naručenim je  pitanjem  izrečenim tijekom zadnje sjednice Gradskog vijeća Grada Gospića srozala  svoj ugled među običnim građanima, a pogotovo mladima. Uskoro ćemo objaviti dokument kojim je Karlo Starčević primorao Županiju na raskid ugovora prijeteći i prijavom. No, o tome uskoro na sramotu nekih drugih pa i dr. Alić.

Unatoč godinama, dr. Alić htjela raditi još dvije godine, a mladi neka budu na Zavodu za zapošljavanje!

No, vratimo se na mlade i brigu dr. Alić za njihovu sudbinu. Naime, nakon što joj je dva puta produžavano od strane županije da radi i nakon 65 godina budući nije bilo stomatologa na Zavodu za zapošljavanje zatražila je to od župana Milana Kolića produljenje i treći put i to na dvije godine. Svaka čast Koliću koji nije pristao na pritiske. Milan Kolić je vidio da je na zavodu mlada stomatologinja koja čeka posao i to je bio jedinu razlog da se gospođi koja je po sili zakona trebala u mirovinu, više ne produži ugovor. 

Bravo, Koliću!!!

Po shvaćanju dr. Alić mlada osoba koja je završila fakultet stomatologije  trebala bi još dvije godine biti bez posla dok se Nada ne sijeti da bi bilo pošteno otići u mirovinu. Zato čestitamo Koliću na tom potezu. Eto, to je briga dr. Alić za mlade koja sada drži moralne prodike svima.  Po svemu ovome   jedino ona ne bi smjela pričati  o  moralu, al neka, to je način da ljudi vide o čemu je riječ i što je  dr. Nada  Alić  sebi htjela priuštiti, a mladima oduzeti… 

I.V./L.O.