Druženje kadeta i veterana

GOSPIĆ – U organizaciji SRU Lika  održana je prigodna svečanost na kojoj su u glavnim ulogama bili kadeti i veterani udruge.  Nedjeljno druženje je počelo ribolovnim natjecanjem, a zbog izuzetno loših vremenskih okolnosti sukladno pravilniku suci su ga prekinuli  nakon 90 minuta ribolova te proglasili rezultate.  

Među kadetima treću godinu za redom prvo mjesto osvaja Juraj Milinković, drugo Ivan Smolčić, a treće Kristijan Jurčić dok je kod  veterana najuspješniji bio Željko Mataija, drugo mjesto pripalo je Veljku Laziću, a treće Ivi Čuljatu.

Nastavak ispod oglasa

U nastavku svečanosti dodijeljena su i visoka priznanja Hrvatskog sportsko ribolovnog saveza koje su uručili Dane Kruljac i predsjednik  Športsko-ribolovnog saveza Ličko-senjske županije Željko Mataija.

Brončanu značku s pisanim priznanjem za dugogodišnji doprinos razvoju i unapređenju ribolova dobili su Ivan Stilinović, Ivo Čuljat, Dane Kruljac i Perica Stilinović, dok su srebrne uručene Milanu Devčiću i Iliji Grivičiću. Osim organizatora uspješnosti natjecanja nesebičnim sponzorstvom pridonio je i poduzetnik Mile Tomljenović Mima.

L.O.