Željko Popović

Evo ga!!! Kad su mnogi pomislili da će poštivati Božićne blagdane te neće po starom otrcanom modelu blatiti i lagati o svima,blatiti obitelji, pojedince, zajednice, Crkvu, biskupe- evo ga opet! U tom licemjeru i lažovu nema granica pa sada napada i našeg novog biskupa Križića kao što je napadao i biskupa Bogovića valjda samo zbog toga što je pohvalio Advent u Gospiću, a to je za Popovića  neoprostivo, budući ga je pokušavao izvrgnuti ruglu, ali ni tu nije uspio. Rekli bi neki pokvarenjak, neki bolesnik, ali ipak to su one najniže strasti.

Državljanin Srbije lažna veličina Domovinskog rata

Zaboravio je državljanin Srbije, Popović, kako je sam otkrio u svom tekstu da se predstavljao na sudu, reći nešto o sebi. Mnogi branitelji kažu da njegovo domoljublje i veliki obol u stvaranju Domovine su samo priča i izmišljotina. Postavlja se pitanje kako to da nitko ne priča o njegovoj velikoj zasluzi, nego li sam on. Taj državljanin Srbije se sam hvali, a istina je da od nikoga do sada nismo čuli o Popoviću kao branitelju.

Sramotno…

Ali državljanin Srbije nema nikakvog problema slaviti one koji su ubijali i rušili našu državu. Sjetimo se nedavno kada je njegov  portal na svojim stranicama veličao košarkaški turnir u Srbiji.  Po nekim braniteljima je to dokaz njegovog domoljublja…. Bolje  da dalje na nabrajamo. Tom državljaninu Srbije svi su krivi za njegov nerad, lopovluke na portalu, brojne sudske postupke i laži  pa odaje dojam rastresenosti. Ne, on nije rastresen, on je zločesto pokvaren. To govori i činjenica da niti za Božić ne može bez podvala.

Lažno se predstavlja kao veličina u Domovinskom ratu, a ne prestaje u pokušajima reketarenja – Policija priopćenjem reagirala na najnovije laži

Nema kraja pokušajima reketarenja kojima su mnogi odolili ne bojeći ga se.  Da probamo nabrojiti ljude koje je blatio, pokušao reketariti: Matijević, Devčić, Turić, Tomljenović, Luketić, S.Rukavina, Pešut… Hoćete još? Čačić, Kustić, Milinović, D.Jurković, S.Ćaćić…  Možemo dalje… Kolić, Krmpotić, Stilinović, Ž.Jurković,I.Jurčić…. Hoćemo još….. P. Pavelić , A.Stilinović, M.Jurković, Grgurić, Biljan… Ajd’ još malo: DORH, Bajića, Cvitana, Bižanović, Šimunić… Sudstvo: Hrvatin, Rudelić, Čađenović, Vraneš, Rukavina, Radaković-Bašić…neki dan je i policija reagirala na iznesena laži portala“Slobodna laž“ o svom djelatniku….hoćemo dalje…. Ma nećemo, budući bi mogli nabrajati do sutra.

Najnoviji pokušaj reketarenja Nekića?? Prijeti li tome državljaninu Srbije zatvor?

Zapravo svatko tko nije pristao na ucijene našao se olajavan i sa izmišljenim lažima, objedama, konstrukcijama na tome  portalu. Evo zadnji primjer gradonačelnika Nekića- sigurno mu je odbio nešto učiniti, ili je dobio poziv za sud. To već znamo, ustaljena praksa. Ništa državljanin Srbije nije napisao o sebi da ima na stotine tisuća kuna kazni, da mu zbog prijetnji, ucjena može doći i zatvorska kazna da je pokušavao uništiti pojedince i njihove obitelji, ali nije uspio pa mu je na kraju kriv i novi biskup o kojem cijela županija bruji kao biskupu kojeg je sam Bog podario ovoj Biskupiji.

V.I.