Dujmović u Karlobagu: Tuđmanova Hrvatska više ne postoji – komunisti su preuzeli sve pozicije

Sinoć je u Karlobagu održana promocija knjige  “Hrvatska u raljama djece komunizma” novinara i publicista Tihomira Dujmovića. U prepunoj općinskoj vijećnici na predstavljanju Dujmovićeve knjige, među brojnim gostima bili su i zamjenik načelnika općine Karlobag Boris Smojver, predsjednica OV Mirjana Blašković i mnogi drugi.

Organizator predstavljanja ove knjige bila je Općina Karlobag. Nakon uspjeha knjige kolumni “Tko mi zabranjuje kolumne?”, Tihomir Dujmović napisao je knjigu “Hrvatska u raljama djece komunizma”, koja je još uspješnija.

Nastavak ispod oglasa

Dujmović je govorio kako u protekle četiri godine vlast u Hrvatskoj pokazuje da djeca komunizma nisu sposobna upravljati hrvatskom državom jer im to ne dopušta svjetonazor, budući da nemaju emocija za Hrvatsku. Kako sam autor ističe, komunisti i njihova djeca uvukli su se u sve pore hrvatskog društva i nema segmenta kojega oni nisu preuzeli, te sada u potpunosti drže vlast u svojim rukama. Upozorio je i kako će u slučaju da ova politička opcija dobije još jedan mandat, hrvatska država ostati jedino zemljopisni pojam.

– Knjigu sam napisao kao krik ljudima, da u godini kada biramo nove vlasti, ne napravimo grešku, ne iz razloga što bi agitirao za nekoga, nego Hrvatska ne bi preživjela još jedan mandat ljevice, istaknuo je između ostaloga na predstavljanju autor knjige Tihomir Dujmović.

Za sve posjetitelje ove promocije Općina Karlobag je osigurala besplatni primjerak knjige “Hrvatska u raljama djece komunizma”.

L.O.