Dva dana dijele nas od najvećeg automobilskog spektakla u ovom dijelu Europe. Na atraktivnoj lokaciji bivšeg vojnog aerodroma Željava, najvećeg podzemnog aerodroma nekadašnje Jugoslavenske narodne armije na granici BiH i Hrvatske, Balkan’s Finest Competition u subotu 24. rujna otvorit će svoja vrata posjetiteljima.

Prvog dana eventa očekuju nas utrke ubrzanja, tuning & styling show, drift show i drift taxi, DB Competition te izložba luksuznih i rijetkih automobila. U subotu od 19 sati na rasporedu je koncert Teške industrije.

Drugog dana eventa, 25. rujna posjetitelji će ponovno moći uživati u street raceu,
Tuning showu, DB drag, natjecanju u driftu, kao i u već spomenutoj izložbi automobila.

Područje Željave ovaj vikend prema meteo najavama očekuje lijepo vrijeme, a posjetitelji će osim auto-moto spektakla, moći uživati i u raznovrsnoj turističkoj ponudi obogaćenoj raznim tematskim događajima.

Organizatori natjecanja u raznim kategorijama izuzetno su zadovoljni s pistama i ambijentom te nas prema svim najavama očekuje dosad neviđeni auto-moto event.

Svi oni koji još nisu, a planiraju posjetiti Balkan’s Finest Competition pozivaju se da preko TicketShopa na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu.

L.O.