Policijska uprava ličko-senjska  imala je jučer uspješan dan što se tiče otkrivanja krim-radnji. Tako su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom iz Poduma, Grad Otočac i 23-godišnjakom iz Plaškog, zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela razbojništva i protupravnog oduzimanja slobode.

Tandem se sumnjiči da su u nedjelju, 11. prosinca u Otočcu protupravno oduzeli slobodu 18-godišnjaku iz Otočca, tako da su ga mimo njegove volje automobilom odvezli u mjesto Škare, gdje su od njega uz uporabu sile oduzeli mobitel, kojom prilikom je 18-godišnjak lakše ozlijeđen. Stariji lik iz ove priče (34) ostao je u pritvoru, a mlađi  je u bijegu.

Postariji gospodin (83) s područja je u nedjelju 11. prosinca u mjestu Parčići, općina Lovinac, postavio željeznu zamku s ciljem lova lisica. Protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

U razdoblju od 10. do 12. prosinca 2016. godine u Buniću, Općina Udbina, nepoznati lopov demontirao je i otuđio odbojnu ogradu u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Zagrebu. Onda će pri prodaju odbojnika reći kako je riječ o dijelu njegove ograde ili što sličnoga.

P.U./L. O.