Dvanaest rukometaša i rukometašica na rukometnoj selekciji

Rukometni savez Primorsko – goranske županije organizirao je još jedan u nizu okupljanja selekcija dječaka i djevojčica. Treninzi najboljih rukometaša i rukometašica rođenih 2010. godine i mlađih organiziran je u subotu, 18. prosinca 2021. godine, u dvorani Centar Zamet u Rijeci.

Treneri Višnja Hrmić i Edi Lukšić s djevojčicama, te Milan Uzelac i Mateo Hrvatin s dječacima odradili su pod budnim okom Tomislava Kruljca kratko upoznavanje i tijekom devedesetominutnog druženja procjenjivali kvalitetu rukometnih nada Hrvatske.
Rukometni klub „Gospić“ može se pohvaliti sa sudjelovanjem 12 svojih članova, 6 dječaka i 6 djevojčica, koji su već na prvom okupljanju pokazali sav svoj talent i tako potvrdili kvalitetan rad trenera u klubu.

Gotovo savršene povratne informacije tamošnjih trenera ljudima zaduženima za rukomet u Gospiću i mladim rukometašima daju za pravo da s nestrpljenjem očekuju nova okupljanja na kojima će mladi Gospićani moći nastaviti svoj rukometni rast i razvoj i u regionalnoj selekciji.
 
SUDIONICI SELEKCIJE (članovi Rukometnog klub “Gospić”)
DJEČACI – Ivano Stručić, Matej Tomljenović, Borna Sarić, Milan Pintar, Josip Pajtl, Milan Asić
DJEVOJČICE – Mia Vukelić, Iva Fajdić, Dora Andrijević, Matea Halapa, Petra Balenović, Lea Maras

L.O./V.A.