Naslovnica Vijesti DVD Pazarište uvijek na pomoći svim ljudima

DVD Pazarište uvijek na pomoći svim ljudima

0

Članovi DVD-a Pazarišta i njihovi prijatelji dostojno su danas obilježili 15 godina postojanja ovog vatrogasnog društva. Poginulim dragovoljcima Domovinskog rata isvim umrlim vatrogascima počast su odali članovi DVD-a Pazarišta, predstavnici Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije, župan ličko-senjski dr. Darko Milinović, izaslanstvo Grada Gospića i predstavnici nekoliko vatrogasnih društava koji su uveličali ovu svečanost.

U Domu u Klancu nazočne je najprije pozdravio predsjednik DVD-a Stjepan Rukavina, a zatim predsjednik VZ Ličko-senjske županije Hrvoje Ostović. O važnosti ovog vatrogasnog društva govorio je župan dr. Milinović. Naglasio je da su vatrogasci angažirani na požarima objekata, požarima na otvorenome, u slučaju poplava i drugih nesreća. Čestitke pazariškim vatrogascima uputili su i njihove kolege s otoka Paga.

Da sve ne bude dostojanstveno i po protokolu pobrinuo se gradonačelnik Grada Gospića dipl. ing. Karlo Starčević (67).

„Privatni Grad Gospić“

Postavši lani gradonačelnik Starčević je u prvoj javnom obraćanju rekao da je „Gospić od sada slobodan grad, bez podjela bilo kakve vrste“. Umjesto toga odmah je novinare podijelio na podobne i nepodobne. Danas je opet izazvao incident rekavši prijetnje prema jednome „nepodobnom novinaru“. Da ovaj primnitivizam ne eskalira u fizički sukob treba zahvaliti dijelu gradskog izaslanstva koje su u zadnji čas spriječile fizički sukob. Neprimjereno ponašanje za svaku osudu i to od strane prvoh čovjeka Grada Gospića. Pitamo se do kada će takvo ponašanje potrajati jer samo služi za sramotu sviju nas.

GS Press

SHARE

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here