DVD Pazarište uvijek na pomoći svim ljudima

Članovi DVD-a Pazarišta i njihovi prijatelji dostojno su danas obilježili 15 godina postojanja ovog vatrogasnog društva. Poginulim dragovoljcima Domovinskog rata isvim umrlim vatrogascima počast su odali članovi DVD-a Pazarišta, predstavnici Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije, župan ličko-senjski dr. Darko Milinović, izaslanstvo Grada Gospića i predstavnici nekoliko vatrogasnih društava koji su uveličali ovu svečanost.

U Domu u Klancu nazočne je najprije pozdravio predsjednik DVD-a Stjepan Rukavina, a zatim predsjednik VZ Ličko-senjske županije Hrvoje Ostović. O važnosti ovog vatrogasnog društva govorio je župan dr. Milinović. Naglasio je da su vatrogasci angažirani na požarima objekata, požarima na otvorenome, u slučaju poplava i drugih nesreća. Čestitke pazariškim vatrogascima uputili su i njihove kolege s otoka Paga.

Nastavak ispod oglasa

Da sve ne bude dostojanstveno i po protokolu pobrinuo se gradonačelnik Grada Gospića dipl. ing. Karlo Starčević (67).

„Privatni Grad Gospić“

Postavši lani gradonačelnik Starčević je u prvoj javnom obraćanju rekao da je „Gospić od sada slobodan grad, bez podjela bilo kakve vrste“. Umjesto toga odmah je novinare podijelio na podobne i nepodobne. Danas je opet izazvao incident rekavši prijetnje prema jednome „nepodobnom novinaru“. Da ovaj primnitivizam ne eskalira u fizički sukob treba zahvaliti dijelu gradskog izaslanstva koje su u zadnji čas spriječile fizički sukob. Neprimjereno ponašanje za svaku osudu i to od strane prvoh čovjeka Grada Gospića. Pitamo se do kada će takvo ponašanje potrajati jer samo služi za sramotu sviju nas.

GS Press