E. Petry: „Ponosan sam na svoje radnike“

Ne tako davni nestanci struje na području Ličko senjske županije kod znatnog dijela stanovnika izazvali su negodovanja i nezadovoljstvo jer su ih poremetili u njihovom svakodnevnom načinu odvijanja života.
Kako su ćudi prirode uzrokovane nepoznatim fenomenima, te kako pamtimo i gora vremena kada se živjelo uz neka druga „rasvjetna tijela“, moramo biti svjesni da do nestanka struje dolazi isključivo zbog više sile prirode ili zbog opravdanih razloga koji se uvijek prije najave. Gledajući generalno, opskrba električnom energijom u svakom je slučaju zadovoljavajuća, što se prvenstveno može zahvaliti djelatnicima HEP-a Elektrolike Gospić, poglavito radnicima na terenu, koji se probijaju kroz snijeg i led, kišu i sunce i koji u tako reći nemogućim uvjetima na krajnje nepristupačnim terenima čine sve kako bi kvarove na mreži otklonili što prije. Tako je bilo i prilikom nedavnih povremenih ispada na mreži Elektrolike Gospić tijekom petka 24.01.2014. godine, kada su radnici HEP-a pod iznimno teškim (ne)vremenskim uvjetima popravljali oštećenja i kvarove na elektro mreži.
Direktor HEP-a Elektrolike Gospić Ernest Petry ne odbacuje činjenicu da je do dolazilo do nestanka struje, ali isto tako kaže da treba uzeti u obzir razloge zbog kojih je došlo do takve situacije i da je u svakom slučaju ponosan na vrijedne radnike koji su po najlošijim vremenskim uvjetima uvijek na terenu, a sve kako bi stanovništvu osigurali neometanu i što kvalitetniju isporuku električne energije, te kako bi u što je moguće bržem vremenskom roku otklonili kvarove uzrokovane vremenskim nepogodama.

LO

Nastavak ispod oglasa