Edukacija turističkih djelatnika s područja Karlobaga

Kako bi se pružile kvalitetnije turističke usluge u domaćimstvima Turistička zajednica općine Karlobag pozvala je  sve privatne iznajmljivače soba s područja Općine Karlobag, kao i sve zainteresirane osobe iz područja turizma na sudjelovanje u edukativnoj radionici koja će se održati 24. ožujka s početkom u 10 sati  u kongresnoj dvorani hotela „Zagreb“ u Karlobagu ( Baltik d.o.o.).

Edukacija je besplatna za sve i provodi je tvrtka „Interligo“ d.o.o. iz Splita, a   vodit će je Anamarija Cicarelli, ovlaštena edukatorica za sustav evisitor. Teme edukacije su: novi trendovi u obiteljskom smještaju i administrativno poslovanje obiteljskog smještaja. Predviđeno vrijeme trajanjaove  edukacije je do 90 minuta.

Nastavak ispod oglasa

Prijave turističkih djelatnika već su započele i svi zainteresirani trebaju  svoj dolazak potvrditi do četvrtka, 22. ožujka u razdoblju od 7 do 15 sati kako bi organizatori na vrijeme osigurali dovoljan broj mjesta u dvorani. Prijave se vrše  telefonskim ili elektroničkim putem  na brojeve telefona/ mobitela : 053/ 694 251; 098 639 318 ili na e-mail: tzokarlobag@gmail.com .

TZ/L. O.