Šutić telefonskim pozivima uređuje Slobodnu Liku

Već duži vremenski period što doduše već graniči sa zdravim razumom ličko-senjski župan Darko Milinović ne silazi sa naslovnica Slobodne like. Prema upućenijima ipak je došlo do bitne razlike. B. Šutić koji se želi obračunati sa Milinovićem vrlo perfidno to ne radi preko svog portala već preko portala Slobodna lika. Da je tome tako i da je postao urednik portala Slobodna lika govori i članak koji je novinar tog portala Ž. Popović prenio nakon telefonskog razgovora sa Šutićem. U članku se govori o tome kako je B. Šutić  vezan uz Gospić te kako je branio taj grad, na što se istinski branitelji podsmjehuju. Nakon što se tekst pojavio na naslovnici, u roku od pet minuta je nestao. Bolje upućeniji tvrde, a što je i očito da je Šutić nazvao svog prijatelja Popovića koji mu pomaže prilikom pokušaja diskreditacije Milinovića da odmah skine članak što je i učinjeno, no međutim postoje oni  koji su kopirali taj članak kao dokaz ovoj tvrdnji.

Šutić svakodnevno pokazuje da je čovjek bez morala, a takvima nema mjesta u javnom prostoru 

Moral Branislava Šutića prema mnogima nije upitan. Naime, da ne bi bilo zabune prema mnogima on ga niti nema. Koristiti se sa portalom Slobodna lika u diskreditiranju bilo koga, može napraviti čovjek koji uistinu nema morala, u liku i djelu, kako  ga je nazivao portal Slobodna lika ratnog dezertera, beogradskog doktora znanosti itd… Sjetimo se, a Šutić ne može izbrisati prošlost kako je Željko Popović masakrirao osobno njega, njegovu obitelj, pišući o njima najgnjusnije stvari koje čovjek može napisati. Njegovu suprugu je nazivao prištavom članicom čerge optužujući njega i nju za napad na njega osobno, a njega dezerterom, ubojicom, kriminalcem….

Sramota: Popović pokušavao uništiti obitelj Šutić, a sad ga Šutić koristi za stalne napade na druge 

U to, za njega najgore vrijeme kada su mu mnogi okretali leđa Šutiću je najviše pomagao Darko Milinović. Zapravo, Popović je i zaratio s Milinovićem zbog toga što ovaj nije dozvolio da se Šutića vrijeđa na takav način. Branislav Šutić da ima imalo morala nikada ne bi razgovarao sa Željkom Popovićem, jer ovaj je htio, a to su svi znali uništiti njega i obitelj. Tada je Šutiću u toj teškoj situaciji Milinović bio možda jedini oslonac. Iako smo dugo dvojili treba li napisati ovaj tekst, odlučili smo da treba, jer moramo podsjetiti na prošlost i sadašnju licemjernost Branislava Šutića.

L.O./V.I.