Ekskluzivne snimke Ćirinih jutarnjih pokvarenština

Nakon stišavanja izbornih strasti  na veliko se pita jeli istina da postoje dokazi koji potkrepljuju činjenicu da se Račićev izborni stožer bavio u najmanju ruku nepriličnim  radnjama ispod svakog morala. Ne bi to bilo čudno da je to radio netko iz Račićevog  stožera koga su povele mlade godine ili tinejdžerski zanos. Bez obzira (i da je tako)to se  ne bi se dalo opravdati. Očekuje se reakcija i Račića koji je, sudeći po slikama, dobio taj uradak Ivice Novačića Ćire na svoj mobitel. Je li on bio tvorac i nalogodavac takvih debilnih radnji? Ako je bio nalogodavac u najmanju ruku mora dati ostavku ukoliko ostane nijem na ove dokaze.

Ljigavac je pao!

Trgati plakate suparnika, bacati ih na pod, a onda snimati i pisati da je „diktator pao“ sliči samo bolesnom umu, nekarakteru, a najviše govori o kvaliteti takvog čovjeka. Najgore bi bilo da to radi šef nečijeg izbornog stožera. Moralna i etička vertikala. E, to je najgore. Upravo je takve gnusne,debilne radnje radio  Ivica Novačić Ćiro, ni manje ni više nego glavni strateg Račićevog stožera, odnosno poraza. Pa dobro, možda je bio pijan u 3h ujutro, ali etiketirati nekoga da je diktator, to slikati i dijeliti svojoj grupi na mobitel i s tim se hvaliti-to je stvarno dno dna.

Je li Ćiro krao na humanitarnim koncertima i ostajao dužan obitelji poginulog branitelja?

Od Ćire se ne može drugo niti očekivati. Čovjek koji je humanitarnim koncertima (kažu neki) krao novce koji su bili namijenjeni u humanitarne svrhe. K tome još, kako se priča u kolarima, ostaje dužan za podignuto piće. Kome je to ostao dužan, ne znamo, ali kruže priče, navodno jednoj obitelji poginulog hrvatskog branitelja. Strašno, za ne povjerovati. Ako je suditi po informacijama s kojima raspolažemo, ima Ćiro dugačak spisak onih kojima je ostao dužan, da ne kažemo-maznuo im je lovu. Dok ne provjerimo detalje  s tim informacijama nećemo izlaziti u javnost.

Kome je Ćiro plaćao, a kome krao lovu kako se nagađa

Prije nekoliko godina bio je ponovno glavni strateg lijepljenja plakata po gradu-„izađi i bori se“- ponovno pod okriljem noći. I tada je zlorabio jedan portal, ali i plaćao po nekoliko stotina kuna čovjeku koji je lijepio te iste plakate. Navodno neke radnje oko preprodaje zemljišta od pripadnika srpske manjine kojima je također, pričaju neki, ostao dužan. Navodno to  istražuju pravosudna tijela.

Hoće li grčeviti novinar ponovno dobiti grčeve ili će osuditi svog idola Ćiru?

 I na kraju sjetite se čovjeka koji ne spava zbog grčeva pokušavajući omalovažiti pobjedu HDZ-a i umanjiti poraz Račića. Čovjeka koji svakom drži predavanje oko morala, pa tako i  Milinoviću koji je dobio preko 10.000 preferencijalnih glasova kada je rekao da se Ćiro ne može uspoređivati sa čelnicima njegovog stožera. To je moralnom grčevitom novinaru poslužilo da kaže kako je to neprimjereno saborskom zastupniku, ponovno se stavljajući kao moralna vertikala novinarstva. Ali slažemo se: Ćiro se ne može  s nikim uspoređivati, a kamo li sa gđa. Serdar-Pašalić. Hoće li taj novinar smoći  snage osuditi ove nečasne radnje čovjeka s kojim je često za šankom i čije ekskluzivne snimke s kojima se sam hvalio mi danas objavljujemo?!? Čestitamo onome koji je nama podijelio slike koje zorno potvrđuju poštenje  Ćire Novačića i zbog kojega to javnost može vidjeti. Neka vide tko je prevrtljivac,demagog,tvorac prljave kampanje izmišljanja krađa, fotomontaža i  ostalih sumnjivih majstorija. Ćiro…

V.I.