Što je pozadina medijskog napada na Milinovića, Dabu i Kostelca? Vidljiva je ovih dana uređivačka politika, zvana reket, novinara Željka Popovića. Bjesomučni napadi na Milinovića, Dabu i Kostelca, moglo bi se zaključiti idu iz HDZ -a zbog sve uspješnije političke stranke LiPO, a moguće je i da idu i od onih koji su potrošne materijale prodavali Županiji iliti imali fiktivne traktore koji su čistili na Ličkom Osiku. Napominjemo da se o tome naveliko priča.

No, zašto je Milinović postao ponovno meta kralja mesnih doručaka? Milinoviću i oni koji ga „ne vole“ priznaju silnu energiju, ali i beskompromisnost. Mnoge je Željko Popović prozivao i pokušao reketariti, ali nitko se nije odvažio tužiti ga. Ili su kao Branislav Šutić povlačili tužbe bojeći se nečega, a čega to samo on zna. Neumjesno bi tu bilo tu spominjati samo Šutića. Sada taj isti portal hvali Šutića o kojem je pisao takve članke da ih je bilo gadljivo čitati jer su dirali duboko u srž obitelji.

Iste takve članke je pisao o obitelji Petry, što je bilo gadljivo za čitati. Svakom normalnom gadljivo je čitati članke gdje se omalovažavaju čak i pokojnici ili danas vrlo teško bolesni ljudi na kraju svog životnog puta.

Popović mora isplatiti 140.000 kuna duga po sudskim odlukama

No vratimo se Milinoviću. Nakon što je vidio prije nekoliko godina da su nasrtaji takvi da mu ne preostaje nego zbog tih kleveta tužiti, to je i učinio. Zašto sada bjesomučni napadi? Zato jer je Željko Popović još 2019.godine morao isplatiti 83. 228,50 kn , a sada je taj dug preko 140.000,00 kuna koje Popović mora isplatiti Milinoviću po sudskim presudama.

Popović pokušava izbjeći pravnu državu kako ne bi ostao bez kuće

Popović pokušava izbjeći pravnu državu, kako se oni koji ga tuže ne bi uspjeli naplatiti. E tu je sada kvaka napada na Milinovića. Ali ti napadi su samo recikliranje onoga što se pisalo već stotine puta. A gdje je kvaka? Milinović se uknjižio na kuću Željka Popovića i angažirao najbolje ovrhovoditelje u Hrvatskoj, što znači da će Željko Popović morati platiti sudske troškove ili će biti deložiran. Za ovo postoji pravomoćno rješenje Republike Hrvatske.
Željko Popović i to je pokušao izbjeći prepisujući svoju kuću na drugu osobu, ali pravna država djeluje pa u nakanama da se ne upiše ubilježba nije uspio.

Uknjižba na kuću upisana je još 21.veljače 2019. godine zbog nepodmirenih novčanih obveza prema Darku Milinoviću po sudskim presudama od strane Željka Popovića. To je učinjeno zbog toga što je tvrtka Željka Popovića zbog raznih tužbi i poreznih dugovanja bila blokirana 923 dana. Ubilježba na kuću Željka Popovića bila je jedini način osiguranja naplate po sudskim presudama.

Novo ročište, a za to i jesu ovi napadi je u petak gdje Popovića očekuju nove nedaće. Doznajemo da Milinović priprema nove tužbe po novim člancima, a to znači da bi Milinović mogao aktivirati uknjižbu što znači da bi kuća otišla na bubanj.
Moramo napomenuti da nam je žao onih, ne misleći na one koje proziva Željko Popović, već na one druge koji će imati posljedice zbog neuračunljivosti, pokvarenosti i pokušaja reketarenja od strane Željka Popovića.

L.O.