EKSKLUZIVNO: Uskok će ispitati vlasnika portala Slobodnalika Željka Popovića

GOSPIĆ – Portal Lika online iz dobro obaviještenih izvora ekskluzivno doznaje da je Darko Milinović angažirao odvjetnički tim koji će u ponedjeljak  Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta prijaviti Željka Popovića vlasnika portala Slobodnalika.com budući daj je isti na svom portalu optužio Milinovića da je uglednoj agenciji za ispitivanje javnog mnijenja IPSOS PULS platio petsto tisuća kuna “da stvori javnu sliku da spasi sebe i Petra Krmpotića“.

Prema saznanjima portala, Popović će morati odgovoriti Uskoku na pitanje otkud mu navedene informacije, jer po Zakonu o izbornoj promidžbi u predizbornoj kampanji nije dozvoljeno utrošiti sredstva veća od dvjesto tisuća kuna.

Nastavak ispod oglasa

Nakon natpisa o imovini na navedenom portalu Milinović je sam sebe prijavio USKOKU i Poreznoj upravi Republike Hrvatske koja je napravila nadzor nad njegovim primanjima i imovinom, te je ustvrdila kako imovina odgovara primanjima. Nakon pozitivnog nalaza Porezne uprave o imovini i primanjima čini se da Popoviću neće biti lako, jer kako doznajemo i to bi Milinović mogao iskoristiti za sudsku tužbu.

Za komentar smo nazvali Darka Milinovića koji je ostao iznenađen našim saznanjima, te je u kratkoj izjavi ustvrdio kako lažima netko mora stati na kraj –  a najbolji za to je Uskok.

L.O.