EKSKLUZIVNO – VELIKA ANKETA Uvjerljiva pobjeda Milinovića i Krmpotića, debakl Petrya i Starčevića!

Renomirana Agencija 2×1 komunikacije napravila je završno istraživanje na uzorku od 501 ispitanika istraživanja javnog mnijenja u svezi predstojećih lokalnih izbora za župana ličko-senjskog i gradonačelnika grada Gospića. Na osnovu onih koji su donijeli odluku za koga će glasati i koji će sigurno izaći na izbore objavljujemo preferencije birača. Napominjemo da je spomenuta Agencija najtočnije prognozirala rezultate prošlih parlamentarnih i predsjedničkih izbora.

Milinović uvjerljivo najbolji – Lika dobiva župana u 1.krugu

Nastavak ispod oglasa

U preferncijama birača vidljivo je da Darko Milinović uvjerljivo pobjeđuje u 1.krugu sa  68,9 % potpore. Daleko iza njega su Ante Franić, kandidat HSLS i SDP – a sa 14,8 % potpore te kandidat HNS,HSP- a i Nezavisne bure promjena Ernest Petry sa 16,3 % potpore.  

Krmpotić postaje gradonačelnik u 1.krugu

Također je obavljeno istraživanje iste Agencije u svezi izbora za gradonačelnika Grada Gospića na uzorku od 262 ispitanika.

Petar Krmpotić uvjerljivo vodi sa 63,7 %, slijedi Karlo Starčević HSP sa 26,1 % , Sanja Rukavina (HSLS) sa 5,7 % te Ana Šikić Rosandić (SDP) sa 4,5 %  potpore birača.

U odnosu na rezultate posljednjeg rezultata iste Agencije vidljiv je trend osjetnog porasta potpore birača Milinoviću i Krmpotiću.

To se može pripisati kvalitetnoj i visoko profesionalno odrađenoj kampanji, afirmativnom pristupu biračima i izbjegavanju omalovažavanja i blaćenja političkih suparnika kao i visoko personaliziran kampanja.

Prema navedenim rezultatima istraživanja javnog mnijenja može  se zaključiti da će izbori za župana Ličko-senjske županije i gradonačelnika Grada Gospića biti neupitno riješeni u 1.izbornom krugu.

L.O./2×1 komunikacije