Enduro utrka Otočac-ime koje se izgovara s respektom!

Ove godine Hrvatski Moto klub Otočac organizira  četvrtu po redu hard enduro utrku pod nazivom “TSR 4”. Ova Enduro utrka je  zbog svojih posebnosti ubrzo prepoznata i izvan granica Hrvatske, koliko zbog vrsne organizacije, težine staze, toliko i zbog svojega međunarodnog predznaka. Ovogodišnja utrka održat će se 19. i 20. svibnja na širem području grada Otočca i okolice. Predsjednika HMK Otočac Emila Kotvicu zatekli smo na moto-stazi na Grobniku pored Rijeke.
-Natjecateljima koji posjeduju Licencu plasman u utrci će  se bodovati za Extreme enduro prvenstvo Hrvatske (EEPH2018). Do sada nam se za sudjelovanje u  utrci prijacilo više od 80 natjecatelja. Zadnji rok prijava je na sami dan utrke, odnosno 19. svibnja, rekao nam je Emil.

Zbog odlične organizacije, atraktivnih terena kroz koje vodi staza utrke, ali i zbog gostoprimstva HMK Otočac, ova je sportska manifestacija u vrlo kratkom vremenu dosegla odličan image i ubrzo se etablirala kao manifestacija čije se ime izgovara s velikim respektom.

M.S.