Nakon što su građanima, obrtnicima i firmama omogućili povoljnije naftne derivate, poduzeće Energy Bentz pozdravilo je potez jedne konkurentske firme koja je krenula u istom smjeru što se tiče obrtnika i poduzeća. Zamolili smo direktora benzinske crpke Energy Bentz u Gospiću Damira Tomrlina da nam prokomentira ovaj pozitivan trend.

direktor Damir Tomrlin
direktor Damir Tomrlin

– Pozdravljam zdravu konkurencije. Svakako je pohvalno da prate primjere poduzeća Energy Bentz. Očigledno je da su se popusti koji nudimo tvrtkama na kupnju naftnih derivata pokazali kao pun pogodak te su i ostali prodavači odlučili pratiti naš trend.  Osim što kao konkurenti tvrtkama i obrtnicima nudimo popust, mi u Energy Bentzu nudimo popust svim građanima koji koriste naše kartice. Navedeni popust vrijedi i na veliki dio artikala iz naše trgovine, kazao je Tomrlin.

Osim najkvalitetnijih naftnih derivata po EURO 5 normi u sklopu Energy Bentza crpke radi i trgovina s iznimno širokim asortimanom artikala vrhunske kvalitete po pristupačnim cijenama. Na usluzi kupcima je i moderan caffe-bar, auto-praonica, a ono što Energy Bentz izdvaja od kunkurenata jest i dostava plina i lož-ulja na kućnu adresu. Osim navedenog crpka ima i mjenjačnicu koja radi od 0-24 sata.

L.O.