Ernest Petry: “Stanje u županijskom HDZ-u je odlično“!

Nakon odličnih izbornih rezultata koje je Hrvatska demokratska zajednica polučila na zadnjim lokalnim izborima na području Ličko-senjske županije, za sadašnje stanje u stranci komentar smo potražili od predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije i aktualnog župana Ernesta Petryja koji je kormilu županijskog HDZ-a dva mjeseca.

U izjavi je Ernest Petry potvrdio neke već poznate detalje iz stranačkog života.

Nastavak ispod oglasa

-Nastavili smo putem koji je odlično definirao moj prethodnik i prijatelj Marijan Kustić, predsjednik Županijske skupštine. Trenutno je broj članova HDZ-a u ŽO prešao 8 000, što je svakako važno, ali ne i presudno. Važnije je to što nam se pridružilo mnoštvo mladih ljudi, a aktivirali su se mnogi stariji članovi.
ŽO HDZ-a sada je konsolidiran i odlikuje nas složnost, želja za rješavanjem brojnih pitanja i svakako zajednički rad. S mnogim članovima se čujem na dnevnoj osnovi, čuju se tada novi prijedlozi i ideje. Ukupno gledano vrlo sam zadovoljan sa sadašnjim stanjem u ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije, definirao nam je predsjednik i župan Ličko-senjski Ernest Petry.

L. O.