Iako je blagdan Svih svetih u Republici Hrvatskoj neradni dan, većina zaposlenih u trgovačkim lancima odradit će i ovaj dan. Donosimo vam koji trgovački lanci rade i po kojem radnom vremenu.

Plodine

Sve trgovine Plodina radit će prema uobičajenom radnom vremenu, a to je svaki dan od 7 do 22 sata.

Većina Konzumovih trgovina će na blagdan Svih svetih raditi od 7, odnosno,  8 sati pa sve do 13 ili 14 sati, a Super Konzum prodavaonice radit će od 8 do 15 sati. Detaljan raspored trgovina s pripadajućim radnim vremenom za petak provjerite OVDJE.

Tommy

Uz iznimke rijetkih trgovina koje neće raditi ostale će raditi prema radnom vremenu od 7 do 13 ili 21 sat. Popis trgovina i radnih vremena pronađite OVDJE.

Lidl

Iako ovaj trgovački lanac nekoć nije radio blagdanima, u petak će, ovisno o poslovnici, raditi od 8 do 14 ili 18 sati. Radno vrijeme Lidlovih trgovina koje rade možete pronaći OVDJE.

Spar i Interspar

Manje trgovine Spara bit će zatvorene, a radno vrijeme preostalih Spar i Interspar trgovina bit će kao i nedjeljom od 8 do 14 sati, osim nekih poslovnica u velikim trgovačkim centrima koje će raditi od 7 do 21 sat. Točno radno vrijeme možete provjeriti OVDJE.

Kaufland

Iako je, poput Lidla, povremeno znao zatvoriti trgovine blagdanima, Kaufland će u petak raditi po nedjeljnom radnom vremenu od 8 do 21 sat.

L.O.