-

Turistička zajednica grada Senja i Humanitarna udruga Bura pozivaju sve da  29. studenog 2014. u vremenu od 10:00 do 20:00 sati  posjete kulturno-zabavno-sajamsku manifestaciju pod nazivom  „Expo-SENJ, dojdi, pošpijaj, ondat njurgaj!“
Manifestacija će se održati u Sportskoj dvorani Robert Barbić –Beli u Senju.Pored izložbeno-prezentacijskog dijela u kojem će se predstaviti brojni izlagači, udruge, klubovi i ustanove očekuje vas i bogat zabavni program u kojem sudjeluju: ženska klapa „Senjkinje“, plesna skupina „Maya’s dance nation“, baletna skupina „Vile“, VIS „Bonaca“, plesna skupina umirovljenika „Rožice“, TS „Arija“, dječji vrtić „Travica“ i TS „Mirakul“. Najmlađe posjetitelje zabavljat će mađioničar Vladimir Štimac koji će ujedno i prezentirati modeliranje balona kao i oslikavanje lica. Osim toga posjetitelje očekuje prezentacija i revija frizura frizerskih salona: „S-Stil“, „Teo“, „Ota“, „Iva“  kao i make up prezentacije, ukrašavanje noktiju, mjerenje šećera i tlaka, masaže, povlačenje konopa i obaranje ruku.

Bit će tu i tombola za posjetitelje kao i izbor najmaštovitije uređenog izložbenog prostora koji će se birati glasovima posjetitelja. Sav prihod prikupljen od tombole i glasovanja Humanitarna udruga Bura donirat će socijalno ugroženim obiteljima s područja Grada Senja.

L.O./TZ