Fantastična „Večer rukometa“

0

GOSPIĆ – Napokon je došla dugo očekivana 3. „Večer rukometa“ u Gospiću i prošla na najbolji mogući način.
Utakmica 9. kola između RK Gospić i RK Selce, koja je bila na rasporedu u 20 sati privukla je preko 200 gledatelja koji su mogli gledati još jednu borbenu i dinamičnu utakmicu u kojoj su domaći rukometaši prikazali svoj dobar rad. Od početka utakmice su krenuli brzo i agresivno, te kontrama i polukontrama napravili prednost 12:6, koja nije bila veća samo zbog nerealiziranih „zicera“. Poluvrijeme završava rezultatom 22:14, a drugi dio utakmice se nastavlja u istom tempu. Puno kvalitetniji i uigraniji Gospićani dolaze do +12 (40:28) 10-ak minuta prije kraja utakmice. Odlični gostujući golman Ivica Antić brani nove „čiste“ šanse i umjesto s preko 15 razlike rukometaši Gospića pobjeđuju rezultatom 41:34. Najefikasniji su u redovima domaćina bili Andrija Gaši s 10, Mate Pavelić sa 8, te David Stipetić i Igor Bošnjak s po 6 pogodaka, dok je golman Martin Kolačević ostvario 18 obrana.
Zadovoljni gledatelji su se, zajedno s rukometašima, samo „preselili“ u The Highlander`s Pub gdje se od 22,30h za atmosferu brinuo Gs Big Band. Rukometašima Gospića i ostalim Gospićanima na fešti su se pridružili i gosti iz Selca. „Dupke krcat“ Pub je uživao u svakom taktu domaćeg banda, te se tako napravila jedna fantastična, pozitivna i iznimno vesela atmosfera.
Rukometaši se zahvaljuju svima prisutnima na jednoj vrhunskoj večeri koja bez velike potpore žitelja našega grada ne bi uspjela.
Slijedi natjecateljska stanka koja će trajati sve do kraja veljače 2015. godine.

L.O./V.A.