Naslovnica Vijesti (FOTO) Migranti napali i opljačkali dvije sestre u Bihaću

(FOTO) Migranti napali i opljačkali dvije sestre u Bihaću

1
Dnevno

Nepoznati migrant je u noći sa subote na nedelju u centru Bihaća u blizini poslovnog objekta Agram napao Elmu Rekić i njezinu sestru i nanio im lakše tjelesne ozljede, javlja Dnevno.hr.

Elma je na svome Facebook profilu objavila kako se sve dogodilo te priložila fotografije:

“Po samom izlasku iz kluba ‘Bistro’ primijetile smo dvije nepoznate osobe kako nas prate, dva koraka iza nas. Dobacivali su i smijali se sve vrijeme. Nismo znale o čemu govore jer su govorili na samo njima poznatom jeziku. U strahu koji nas je obuzeo nismo znale kako da reagiramo pa smo odlučile stati kako bi oni prošli ,te smo usporile. Međutim, nastavili su i pratili nas kako bi na kraju sjeli na stepenice kod ‘Djevojke s Une’”, napisala je Rekić.

Prava nevolja zadesila ih je tek na parkiralištu u centru Bihaća pored poslovnog objekta Agram. Isti muškarac koji ih je pratio prišao im je sleđa. Najprije je skočio na njezinu sestru koju je oborio na pod. Tom prilikom je zadobila lakše tjelesne ozljede. “Ja, onako prestravljena, ne razmišljajući i ne znajući što nas je snašlo, skačem na njega, nadajući se da ću uspjeti spasiti sestru iz njegovih ruku. Međutim, tu i ja dobivam lakše tjelesne ozljede. Otuđene su nam osobne stvari, tj. dva mobilna telefona i moja torbica. Zahvaljujući ljudima iz obližnjih lokala Flash i 35 te, naravno, brzoj intervenciji naše policije, prošle smo dobro s obzirom na to kako se sve moglo završiti. Posebno hvala jednom momku koji je uspio uhvatiti tog monstruma i vratiti nam stvari koje nam je otuđio“, piše Elma.

Sinoc, 09.06 nesto malo iza ponoci u mom rodnom gradu, u centru grada, na mjestu gdje su se nekad okupljali nasi…

Objavljuje Elma RekićNedjelja, 9. lipnja 2019.

Na samom kraju svog obraćanja javnosti putem Elma Rekić se pita dokad će stanovnici Bihaća biti u strahu od migranata i sve češćih napada. Također, ona je uz svoju objavu priložila i fotografije nalaza kojima se utvrđuje da je dobila lakše tjelesne ozljede.

L.O./Dnevno.hr

1 komentar

Comments are closed.