FOTO U teškoj prometnoj nesreći poginula jedna osoba

0

Na državnoj cesti D-1, kod benzinske pumpe na izlazu iz Korenice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a više ih je povrijeđeno.

Desetak minuta prije 9 sati centar 112 dojavio je Javnoj vatrogasnoj postrojbi Plitvička jezera da je na državnoj cesti D-1, u naselju Vranovača, odmah iza benzinske pumpe, došlo do prometne nesreće u kojoj ima stradalih osoba. JVP Pl. Jezera odmah izlazi na teren sa tri vatrogasca u navalnom vozilu.

Po dolasku na mjesto događaja utvrđuju da je došlo do frontalnog sudara dva osobna automobila stranih registraciijskih oznaka i da ispod poklopca motora jednog od vozila izbija para ili dim. Vatrogasci su odmah krenuli u zaustavljanje požara na vozilima te su do dolaska policije zaustavili promet na toj dionici.

-Zbrinjavanje i priprema nekih od povrijeđenih osoba na licu mjesta je trajala skoro cijeli sat, a ukupno su na mjesto intervencije stigla četiri tima hitne pomoći u različitim vremenskim razmacima, dok su vatrogasci za to vrijeme osiguravali mjesto nesreće kao i nakon odlaska povrijeđenih sve do završetka policijskog očevida i micanja slupanih vozila službom auto-vuče, priopćeno je iz JVP Plitvička jezera.

L.O./JVP Pl.Jezera