Franić lažima i obmanama želi publicitet

0

Franić je prošlih tjedana ušao u bitku župana te kako bi postao vođa oporbe u ličko-senjskoj županiji. Naravno kao i u poslovima koji su mu propali zbog njegove nesposobnost, tako se čini da je zbog stanja u kojem se nalazi i eventualnu poziciju vođe oporbe uništio u startu lažima u kojima je uhvaćen. Lažima se to ne može postići, a još diletantskim vođenjem vijeća i nepripremljenošću sjednice potvrđuje svoju nesposobnost koju je potvrđivao nebrojeno puta do sada u svojim privatnim firmama i gubitkom svih izbora. Još je nepoznanica hoće li se uspjeti nametnuti kao vođa oporbe u županiji gdje je nema sumnje HDZ najjača politička organizacija.

Franić u velikim problemima

Oglas

Na jednom portalu se isčekuje veliki intervju Ante Franića. Mnogi sa zanimanjem prate vrijeme kad će izaći intervju kao bi Franić odgovorio na neka pitanja.

  1. Je li lagao javnost kada je ustvrdio da ne duguje državi odnosno poreznoj upravi ništa?
  2. Je li moralno primati poticaje, a dugovati državi s obzirom da je na čelu Antikorupcijskog vijeća  županije?
  3. Ima li istine u tome da su susjedi nezadovoljni načinom na koji brine o stoci za koju dobiva   poticaj te da je” blago” kako bi rekli Ličani neuhranjeno.
  4. Ima li istine u tome da svaki posao koji je započeo propadne te  ostaju stotine kuna duga?
  5. Zašto želi zataškati mogući kriminal o čemu smo pisali?
  6. Jesu li poticaji zakonito utrošeni i posjeduje li dokaze(pisane dokumente) za to?

Jedini Franić pokušao onemogućiti raspravu – boji li se istine?

Jedini mogući potez bila bi isprika članovima Antikorupcijskog vijeća i javnosti zbog laži kojima se služio pokušavajući sviju uvući u politikanstvo i  njegovo  blato  laži. Vrlo je čudno da jedan nacionalni tjednik piše o tome kako je onemogućena rasprava na povjerenstvu o kako kažu, kriminalnim radnjama jedne službenice kad se zna da Franić priprema dnevni red, a tu točku nije htio staviti na dnevni red. Dakle svi su dobili dnevni red i ostali zapanjeni konstatacijom novinarke koja je i sama bila na povjerenstvu, a  konstatira da je onemogućena rasprava. Sve o.k.  ako je gospođa mislila na Antu Franića i njegovo onemogućavanje istog.

Franić u strahu od istine koju za sada drugi ne znaju. Ima li istine o tajnom druženju sa nekim srpskim političarima?

Pokušajem politikanstva kao podpredsjednik na nacionalnoj razini  HSLS-a zainteresirao je i nacionalne medije koji se raspituju o Franiću. Vidljivo je i sada da je jako ranjiv kada se htio izvući lažima što je za političare pogubno naročito kada se otkriju istog trenutka. Piatnje je hoće li to naštetiti HSLS-u na nacionalno razini? Bruji se i o druženju do jutarnjih sati sa nekim srpskim političarima, ali to je samo u domeni kuolarskih priča. Navodno se sam Franić nekima pohvalio.

Mnoga druga pitanja koja bi otkrila pozadinu političkog djelovanja Franića o čemu su na blogovima pisali i drugi ostaju za sada u domeni tajnosti budući Franića u velikom strahu šuti od kad je uhvaćen u lažima kako neki navode. Ovo je debakl Ante Franića koji je,već se sada može konstatirati,politički diletant koji će doživjeti debakl na slijedećim izborima.

V.I.