„Franića još muči izborni poraz “

 GRADSKI ODBOR HDZ-a GRADA GOSPIĆA

Gospić, 12.kolovoza 2013.godine

Nastavak ispod oglasa

                                                                                                                    LIKA ONLINE 

 

                     Poštovani, 

                     vezano za reagiranje gospodina Ante Franića „Trebaju li nam ćirilični natpisi i ćirilična glazba?“ ovim putem upućujemo sljedeće 

P R I O P Ć E N J E

„Franića još muči izborni poraz “

 

                     Znam da je gospodin Franić razočaran izbornim rezultatom te u tom smislu donekle mogu razumjeti njegove dezinformacije u priopćenju u kojem želi  relativizirati svoj poraz i izborni neuspjeh  njegovog kandidata gospodina Karla Starčevića na izborima za gradonačelnika Gospića. Istina je da sam postao gradonačelnik voljom većine birača sa područja Grada Gospića. Što se tiče glasova sa biračkim mjestima na kojima glasuje pretežito stanovništvo srpske nacionalnosti (Mogorić, Vrebac, Medak), gospodin Karlo Starčević i ja dobili smo podjednak broj glasova, da budem precizniji razlika je 4 glasa.

                     Čudi činjenica zašto gospodin Franić ne proziva svog kandidata, a kojeg je u drugom krugu podržala i koalicija SDP-HNS, za izborni rezultat u Mogoriću u kojem je osvojio 54 glasa, a ja 18, što je očito za gospodina Franića prihvatljivo. Očita su dvostruka mjerila gospodina Franića, što začuđuje s obzirom na njegov liberalni politički svjetonazor.

                     Napominjem da sam gradonačelnik svih građana Gospića, te da ću svojim radom opravdati ukazano povjerenje.

 

Predsjednik

Petar Krmpotić, dipl.politolog