Gačanski karneval 09. veljače 2013.

Otočac – Došlo je i to vrijeme. Gradonačelnik Otočca Mario Barković predao je ključeve grada maškarama, odnosno meštrici karnevala Verici Dasović.

– „ drago mi je da ste došli, ključ gradskih vrata pripremljen je za Vas, sa zadovoljstvom ga predajem u Vaše ruke, čuvajte grad, i neka ključ ostane kod vas do poslije izbora, a poslije izbora nekome će te ga predati, bez obzira tko to bio“  kazao je gradonačelnik Barković.

Nastavak ispod oglasa

Meštrica karnevala Verica Dasović primila je ključ grada te zaželjela gradonačelniku ugodan odmor kroz sljedećih desetak dana, izrazivši žaljenje što maškare nisu došle i u posjed ključa gradske kase.

– „ Mačkare naše, lipo dojte k nami u Otočac, u dvoranu DVD-a Otočac 09.veljače gdje Vas ove godine po prvi puta očekuje besplatno piće i dobra zabava uz Allegro Band. Po prvi puta u povijesti mačkara i karnevala u inat gospodinu Fiskaliniću,koji je ujedno pozvan jer dotični će biti iznenađen događajem koji mu slijedi…o tom događaju uskoro…STOGA MASKE NASE I ČA pod ELI…I VIDIMO SE …“ – poručila je meštrica Gačanskog karnevala Verica Dasović.

Dražen Prša