Gdje za doček Nove godine 2013.?

Iako su planovi za doček Nove 2013. godine zgotovljeni, ima i onih koji još nisu odlučili gdje će dočekati prve minute 2013. godine. Naše informacije govore da su brojni hoteli i ugostiteljski objekti skoro u potpunosti  popunjeni, no ipak nije zgorega ako ste se odlučili u zadnji tren za odlazak na doček u neki od hotela ili ugostiteljskih objekata, okrenuti telefonski broj, možda upravo baš vas i vaše društvo čeka još koje slobodno mjesto. U ne tako sjajnim financijskim prilikama, doček Nove godine izvan kuće čini dodatni udar na kućni budžet, tako da je najvjerovatnije da će najviše biti onih koji će radost i veselje ulaska u novu godinu podjeliti u svojim domovima. Neki će slaviti na otvorenom jer su brojni gradovi i općine organizirali dočeke na trgovima uz glazbene sastave i besplatno kuhano vino a i veliki je broj ugostitelja spremio bogatu ponudu za najveseliju noć u godini. Mi donosimo tek djelić onoga što očekuje one koji su se ili će to učiniti, odlučili Novu 2013. dočekati u NP Plitvička jezera, hotelu „Jezero“. Ravnateljica NP Lidija Bertović kaže da je paket aranžman već od 1.360 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi, a novogodišnji aranžman uključuje:

–  svečanu Silvestarsku večeru 31.12. – doček uz zabavno-glazbeni program sa Majom Šuput, ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera za cijelo vrijeme boravka, organizirani razgled Plitvičkih jezera uz vodiča, piknik tradicionalni novogodišnji ručak na otvorenom, 01.01.2013. uz zabavu, igre na snijegu i tamburaše, panoramsku vožnju brodom po jezeru Kozjak, novogodišnju tombolu, skijanje i  sanjkanje u ski centru Mukinje, boravišnu pristojbu, a djeca imaju popuste.

Nastavak ispod oglasa

Dodaje da planiraju primiti oko 600 gostiju kojima žele pružiti nezaboravan boravak na Plitvičkim jezerima.., u stvari pružiti im ono što će im ostati u nezaboravnim sjećanjima.

 L.O.