Glasoviti DJ dvojac ovoga vikenda u Gospiću 

Bez svjetlosti i struje, ne bi bilo ni javnog izvođenja glazbe, pogotovo one elektroničke. U ove  tehnološke napretke neizostavno je uključeno ime Nikole Tesle,  čovjeka svjetla.

U čast genija Nikole Tesle, njegov 165. rođendan bit će proslavljen i cjelovečernjim plesom Tesla Power of Lights u atriju KIC-a u Gospiću u subotu od 22 sata, uz slobodan ulaz.

Nastavak ispod oglasa

Nastupit će legenda svjetske house scene Ian Pooley, u Hrvatskoj je postao sinonim za dobru zabavu. Iza ovog berlinskog DJ-a su više od dva desetljeća bogate karijere, nastupi diljem svijeta, bezbrojna izdanja, kao i remixevi za izvođače poput Daft Punka, Deee-Lite i Carla Coxa te uvijek svježi materijali obogaćeni novim trendovima. Veliki prijatelj Hrvatske Ian Pooley nastupio je u našoj zemlji više od 50 puta. Emitirati svoju glazbu u Gospiću, na ishodištu velikog Tesle, svakako je poseban izazov.

Ovaj DJ zaželio se scene i publike nakon dulje apstinencije zbog korona-krize.

U Gospiću će s njim nastupiti njegov  prijatelj Felver, jedan od pokretača domaće elektroničke scene. Već 30 godina popularni Felver donosi najbolje plesne zvukove kao DJ, ali i promotor te organizator glasovitih projekata kao što su Stereo Studio i Stereotip. Ovaj legendarni dvojac jamac je sjajnog provoda u posebnoj prigodi u Gospiću. 

Partyju će u sklopu programa Tesla Power of Lights od 21 sati prethoditi promocija ekskluzivne kolekcije modnog brenda ELFS, posvećene Nikoli Tesli te Laser show. Volite li dobar provod, ovo je dobra prigoda za „raspashoy“!!!

L.O.