GOSPIĆ 40-godišnjak premlatio staricu

Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom s područja grada Gospića, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda.

Sumnjiči se da je u petak, 15. prosinca, u obiteljskoj kući fizički napao 78-godišnjakinju, te joj nanio teške tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Gospiću. On je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava biti će podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto:N.M.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tom periodu utvrđeno je ukupno 50 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 3 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u nedjelju u Buniću kod 50-godišnjeg hrvatskog državljanina (1.92 g/kg).

L.O.