Naslovnica Gospić Gospić: Evo tko su novi članovi Upravnih vijeća i Skupštine „Usluge“ d.o.o.

Gospić: Evo tko su novi članovi Upravnih vijeća i Skupštine „Usluge“ d.o.o.

19

Odlukom gradonačelnika Starčevića 3. kolovoza su imenovani novi predstavnici Grada Gospića u Upravnim vijećima javnih ustanova i Skupštini firme „Usluga“ d.o.o. Ono što svakako iznenađuje je “politički” predznak nekih novoizabranih članova. Tako su za svoj doprinos u kampanji Karla Starčevića nagrađeni predstavnici SDP-a, HSLS-a, HNS-a, Nezavisne liste mladih i neki “nezavisni” portali.

Novi članovi Upravnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe su mr. sc. Lavoslav Vukelić i Josip Župan.

Novi članovi Upravnog vijeća Pučkog otvorenog učilišta „Dr. Ante Starčević“ su Andrija Benković i Vedrana Tomašević.

Novi članovi Upravnog vijeća Kulturno Informativnog Centra Gospić, javne ustanove za kulturu su Ivana Kaleb Asić i Velimir Štimac.

Novi članovi Upravnog vijeća Samostalne narodne knjižnice Gospić su Goranka Erega i dr. sc. Valter Krajcar.

Novi članovi Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Pahuljica su Kata Milković, Mirjana Vrkljan Radošević, dr. med. spec. ginekologije i porodništva i Milena Tonković, dr. med.

Novi članovi Muzejskog vijeća Muzeja Like Gospić su dr. sc. Anita Bušljeta Tonković, dr. sc. Ivan Brlić, i dr. sc. Tatjana Kolak.

Novi članovi Skupštine trgovačkog društva „Usluga“ d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju su Ivica Tomljenović, Božo Marković, Andrijana Miloš, Ana Erega, Mario Mataija i Jadranko Lulić.

L.O.

SHARE

19 Komentari

 1. Jel to znači da je sve bilo farsa na izborima? Je li zbog par obećanih mjesta HSLS ostao bez vijećnika, a SDP i njegova kandidatkinja osramoćeni? Sad je jasnije zašto su Maras i Banić htjeli biti “volonteri”.. Pa sve je unaprijed dogovoreno.

 2. Najbitnije da se veliki HSP-ovac slizao s SDP-om, a nas Pazarištane sad ko šiša , sramota, nećeš više moga glasa .

 3. I sad vi uspoređujete Dadu i Karla? Da je Dado radio kao Karlo Marasova žena ne bi bila ravnateljica PP Velebit, Banić ne bi bio šef Ureda državne uprave, Petry ne bi bio šef HEP-a… itd.

 4. Ovo sve podobni i stranački……nitko iz Ličkog Osika, zbilja se poštuje taj dio Gospića, bitno da se uhljebilo SDPovce zaslužili su, prodali svoju kandidatkinju i omalovažili, HNSovci sa sjedištem u Elektroliki, i HSPova nezavisna mladež……..

 5. Nisu li Mirjana Vrkljan Radošević i njezin suprug bili kadrovi HDZ- a do nekidan ? Što ih oni nisu kadrovirali za ravnatelje i pomoćnike ravnatelja ??? E moj HDZ gledaj i uči i rješavaj se ovakvih .

 6. Interesantno Institut Ivo Pilar ima tri znanstvenika, dva stručna da ih Karlo imenuje u UV….zna se i zašto, podobni, vrlo podobni, slijede njegovu politiku…..

 7. Goranka Erega Valter Krajcar,Andrija Benkovic,Bozo Markovic,Vedrana Tomasevic,Veco Stimac…….. Ustase , partizani i hrpa pacijenata😔
  Cirkus

 8. Kud se ovaj did Benković od 100 godina progura u vijeće ????Jel bilo mladih one što Veco spominje ? Sprdačina, jad i čemer,možda i bolje ovako sve karte su otkrivene, dajte nam nove izbore pod hitno .

 9. Ako je moguće, može li objava prijašnjih članova vijeća. Vjerovatno su to bili stručni ljudi, bez stranačke pripadnosti i malih primanja sudeći prema napisima iz komentara. Ostaje žal što se isto ne može napraviti i na nivou županije, također sve pršti od stručnosti.

 10. Po profilu osoba vidim procat ustanova……..natuklo ih ne znaju ni koja im je uloga…..neki misle da će biti zaposlenici…..

 11. Iznenađenja “političkim predznakom” nije bilo dok se trebala pokazati iskaznica jedne stranke, ZNA SE koje. Ova konstatacija je po mom osobnom mišljenu u suprotnosti sa novinarskom etikom. Činjenica je da su gradovi, općine i županija u proteklih 27 godina od samostalnosti RH dostigli dno u gospodarskom, kulturnom i demografskom razvoju. To su činjenice, najniži vitalni indeks života u RH ( broj rođenih na 100 umrlih), najnetransparentniji gradovi i općine u RH, najmanje povučenih sredstava iz EU fondova. Ovo malo žitelja koji žive u županiji sa tendencijom nestajanja nisu bili toliko podijeljeni niti u socijalizmu, a to je rezultat dosadašnjeg upravljanja. Novinarski korektno bi bilo da su se svima imenovanima navele akademske titule ili da se nisu navele nikome.

 12. Koliko ovi što imenuju znaju o imenovanjima u želji da podobne zadovolje, nisu se sjetili gđu Kolak imenovati u neku drugu Ustanovu nego onu gdje je i zaposlenik…… Sada Muzejom upravljaju zaposlenici a ne Osnivač…

 13. Nije bit u tome da je Karlo stavio svoje ljude, što je u svijetu normalno, bit je koga je stavio, bit je pod što se prodaje – velikog HSP-ovca??? SDP, HNS, neki HDZ-ovci, u tome je biti , u tome što laže i petlja već godinama, di su u vijećima HSP, Pazarište, Lički Osik ??? Sada smo vidjeli mi koji nismo znali tko je Karlo.

 14. Ako treba kome imam višak papirnatih maramica……hahahahahahahah….suza suzu goni…neka neka

Comments are closed.